Furtul de material lemnos este o afacere bună în judeţul Cluj

nello construct

Chiar dacă s-a încheiat perioada sărbătorilor de iarnă, timp propice furturilor de brazi, iată că şi acum acest gen de infracţiuni sunt la ordinea zilei. Mulţi, o fac pentru că nu au cu ce se încălzi, aşa numitele furturi de subzistenţă, alţii pentru aş rotunji veniturile modeste provenite din salarii. Şi într-un caz dar şi în celălat, scuza nu se acceptă!

 

 

Recent, căteva persoane sunt cercetate de către poliţişti după ce au fost prinse în timp ce tăiau ilegal diferiţi arbori. Timp de o săptămână, poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei de Ordine Publică, împreună cu lucrători silvici din cadrul Direcţiei Silvice Cluj şi specialişti din cadrul Inspectoratului de Regim Silvic şi Vânătoare Cluj, au acţionat în raza Ocoalelor Silvice Gilău, Someşu Rece, Huedin şi Turda. Au fost verificate nouă persoane fizice, trei persoane juridice şi zece autovehicule. Au fost aplicate două contravenţii în valoare de 120 lei. De asemenea, au confiscat 12 mc. cherestea şi au reţinut alţi 68 mc de material lemnos.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: