Furtul de brazi, rămâne o afacere profitabilă

nello construct

Direcţia Silvică Cluj a confiscat 1.200 de brazi în zona Huedin, Turda şi Gilău cu ajutorul Poliţiei şi Jandarmeriei. Din aceştia, 150 de bucăţi au fost donaţi unor instituţii, case de copii, centre pentru vârstnici şi Universităţii Babeş-Bolyai cu aprobarea Regiei Naţionale a Pădurilor.

Restul brazilor au fost scoşi la vânzare şi vânduţi până la ultimul. În afara de aceştia, Directia Silvică Cluj a mai scos la vânzare 500 de brazi cu rădăcină din producţia proprie din pepiniere şi a mai recoltat din zona montană din arboretul tânăr.”Am mai recoltat din zona Turda, Someşu Rece, Huedin, Beliş din arboret în vederea întreţinerii pădurii. Am ales această perioadă tocmai pentru a putea valorifica aceşti arbori. De aici a rezultat 7.500 de bucăţi de molid şi 1.500 de brazi”, a declarat pentru city News Dorin Ciucă, director adjunct al Direcţiei Silvice Cluj.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: