nello construct

Fundația Ceata organizează un atelier de instalat distribuții libere ale sistemului GNU+Linux

Fundația Ceata organizează un atelier de instalat distribuții libere ale sistemului GNU+Linux, sub coordonarea echipei locale din Cluj, Ceata-CJ, sâmbătă 24 august, între orele 11.00-15.00, în Clădirea Mathematicum, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj Napoca, str. Ploieşti nr. 23-25.

La atelier, participanții sunt așteptați să se prezinte cu calculatoarele lor portabile. Fiecărui participant i se recomandă să vină cu bateria încărcată, încărcătorul, un disc de 700 MO și o memorie pe USB de minim 1 GO.
Participarea este gratuită și nu necesită înscrierea în prealabil. Voluntarii noștri îi vor asista pe participanți în procesul de instalare de distribuții libere de GNU+Linux la alegere între Trisquel, Parabola, Dragora și gNewSense.
Acest eveniment se bucură de sprijinul Universității Babeș-Bolyai.
http://beta.ceata.org/evenimente/atelier-de-gnulinux-%C3%AEn-cj.html
Fundația Ceata
Fundația Ceata este o fundație românească dedicată programelor de calculator libere și culturii libere, aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata a început ca grup informal în iunie 2008 și a devenit fundație în februarie 2013. De la început este foarte implicată în activismul pentru programe libere, organizarea de evenimente dedicate libertății digitale și dezvoltarea de programe libere și de lucrări culturale libere.
http://ceata.org/

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: