m install
nello construct

Fundaţia “Mitropolitul Bartolomeu” acordă burse

floris

Începând cu semestrul al doilea (1 martie 2009) al anului şcolar 2008-2009 un numar de 17 burse vor fi destinate elevilor de liceu, studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor.

Ele vor fi repretizete astfel:  6 burse pentru elevi  – 300 lei/lună;  6 burse pentru studenţi – 300 RON/lună; 3 burse de cercetare pentru masteranzi – 350 RON/luna din domeniile Teologie, Medicină şi Ştiinţele Naturii. De aasemenea vor fi acordate 2 burse de cercetare pentru doctoranzi – 500 RON/luna din domeniile Teologie şi Medicină. Pe data de 10 februarie 2009 la ora 12 este termenul limită pentru depunerea dosarelor, direct sau prin poştă, la sediul Fundaţiei (400117 Cluj-Napoca; P-ta Avram Iancu 18).  La data de 14 febriarie se afişează rezultatele, iar în ziua următoare se depun contestaţiile şi are loc afişarea reultatelor finale. Condiţiile de participare, precum şi actele necesare pentru întocmirea dosarului, se găsesc în Regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director şi publicat pe situl Fundaţiei la www.fundatiabartolomeu.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: