Fotograful turdean, Sebastian Luca, va participa la Festivalul Fotografiei Chinezești cu o fotografie realizată în Salina Turda!

123506686_1952166964926378_5569418886840731941_n

Asociația Internațională „Euro Foto Art” în parteneriat cu China Photo Network Online din Zuhai, sub auspiciile Federației Internaționale de Artă Fotografică, va organiza Expoziția reprezentativă a Artiștilor Fotografi din România și China.

Expoziția va fi organizată în cadrul ediției a IX-a a Festivalului Fotografiei Chinezești în România, iar la acest proiect internațional au fost invitați artiști fotografi din cele două Organizații Partenere cu sediul în Oradea și Zhuhai.

Fotograful turdean, Sebastian Luca, este membru AIEFA și se numără printre fotografii invitați la această expoziție. Sebastian Luca a decis să prezinte tuturor frumusețea celui mai vizitat obiectiv turistic din Turda, și anume Salina Turda.

„Fiind membru AIEFA, am primit invitația de a trimite fotografii în cadrul Festivalului, unde se vor selecționa cele 36 de fotografii pentru o expoziție internațională.

Am ales imagini din Salina Turda pentru că prin artă putem face cunoscută lumii minunata mină de sare din Turda. Cred cu tărie că prin artă chiar putem aduce un plus de valoare acestui oraș. 

Am ales Salina Turda și în urmă cu câțiva ani, iar acele imagini au ajuns în cel mai prestigios catalog de artă modernă.

Vreau să le mulțumes tuturor celor ce mă susțin și să le transmit un mesaj: 

Voi continua ce am început!” 

Euro Foto Art

Asociația a fost fondată în anul 2008 de către artistul fotograf Ștefan Tóth István AFIAP. Euro Foto Art se bucură în prezent de peste 300 de membrii (creatori, de onoare și simpatizanți).

De asemenea, fiind o Asociație Internațională, Euro Foto Art colaborează cu 54 de Organizații partenere din Europa, Asia, Africa și Orientul mijlociu.

Expoziția va fi vernisată în cadrul festivității de închidere a Festivalului, Vineri, 29 octombrie 2021, la ora 16:00 în galleria ”Euro Foto Art”, centru Expozițional FIAP Oradea – România din cadrul secției Muzeului Orașului Oradea aparținătoare Muzeului ”Țării Crișurilor” – Complex Muzeal din Corpul A al Cetății medievale Oradea.

Pentru mai multe detalii și fotografii din cadrul festivalului, vă invităm să accesați pagina Asociației Internaționale „Euro Foto Art”.  

Fotografia cu care va participa Sebastian Luca la Festivalul Fotografiei Chinezești:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top