nello construct

FOTO. Și-a găsit mașina distrusă după ce a fost ridicată de RADP Cluj-Napoca. Cine plătește reparația?

O șoferiță din Cluj a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a mers să își ridice mașina de la RADP Cluj-Napoca. Autoturismul a fost distrus în urma ridicării de către serviciul de la Domeniul Public, iar asigurarea nu acoperă decât o parte din daună.

Cum este posibil ca in 2023 Primaria Cluj-Napoca sa mandateze RADP prin serviciul de Ridicari Auto sa ridice masini cu utilaje vechi, pentru care nu se face mentenanta si nu sunt asigurate pentru cazuri in care produc daune vehiculelor pe care le ridica? Pana unde merge nepasarea primariei fata de contribuabili?

Ne-au ridicat masina parcata pe Tipografiei (e discutabil si motivul, dar asta e alta poveste – putem dezbate) si pentru ca “a fost prea grea” nu au putut sa o descarce de pe platforma in curtea RADP, motiv pentru care au chemat o macara proprietate RADP in ajutor si au reusit performanta de a o scapa de pe platforma si de a scapa bratul macaralei pe masina, distrugand-o.

Desigur ca au o polita de asigurare facultativa, care acopera daune de maxim 15.000 euro/eveniment, care in cazul nostru nu acopera doar o parte din daună.

Intreb cum are dreptul Primaria Cluj Napoca sa mandateze firme care sunt un pericol pentru bunurile cetatenilor si isi asuma asta prin neverificarea ca fac serviciul mandatat cu utilaje conforme si asigurari de bunuri?”, a spus Johanna, potrivit Cluj24.

Autoturismul a fost ridicat din cauză că era parcat neregulamentar, într-o zonă de încărcare a mașinilor electrice.

Politistul local nu si-a dat seama nici ca masina e electrica, nici ca statia nu e functionala. E discutabila deci dispozitia lui de ridicare, amenda, OK, ne-o asumam. Si totusi si sa fi gresit cu totul, e OK sa ne distruga masina pt ca am parcat “neregulamentar”?”, mai spune șoferița.

Potrivit sursei citate, Reprezentanții RADP au declarat că s-a declanșat în acest caz o cercetare administrativă pe plan intern, pentra a se verifica toate aspecte, atât cele legate de partea tehnică a intervenției, cât și pentru a se vedea dacă nu a fost vorba despre negljență în serviciu.

„S-a activat clauza de asigurare și a fost înaintat dosarul de daune pentru ca proprietarul mașinii să fie despăgubit”, spun aceștia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: