m install
nello construct

Fotbal: Viitorul Transilvania Turda câștigă al treilea amical al iernii, după ce s-a impus în fața celor de la Sudinox Vișea!

floris

În amicalul jucat astăzi, pe sinteticul din comuna Jucu, formația Viitorul Transilvania Turda s-a impus cu scorul de 4-2 (1-0) în fața formației din liga 5 Academy – zona Mociu, respectiv Sudinox Vișea.

Pentru echipa turdeană au înscris în această întâlnire: Lingurar Antonio, Pleșa Paul, Costea Nicolae și Ciubuc Simion.

Echipa turdeană antrenată de Atilla Kolozsi este la a treia victorie obținută în amicale din tot atâtea meciuri disputate în această iarnă, primele două fiind câștigate de Viitorul Transilvania cu scorul de 7-3, cu cei de la Steaua Gligorești și cu scorul de 6-2, cu Spicul 1958 Luna.

În weekend-ul viitor, mai exact duminică 18 februarie, Viitorul Transilvania va juca la Turda de la orele 13.00, returul partidei cu cei de la Sudinox Vișea.

”Mulțumesc domnului viceprimar Cocoși Mihai, pentru tot sprijinul acordat, deoarece suntem două echipe înfrățite”, a precizat Atilla Kolozsi (Viitorul Transilvania).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: