nello construct

Fotbal: Victorii clare pentru echipele U11 ȘI U17 de la Progresul Călărași Gară, în etapa X-a din campionat!

Rezultate excelente obținute de echipele de la grupele U11 și U17 ale clubului AFCS Progresul Călărași Gară, în meciurile din etapa a X-a a Campionatului Județean de Fotbal Juniori Cluj, ambele reușind să învingă cu scoruri categorice în partidele jucate pe teren propriu.

În meciul din cadrul categoriei U11, echipa din Călărași Gară a câștigat cu scor de neprezentare, 3-0, în fața celor de la Fotbal Club Câmpia Turzii. Pentru echipa din Călărași Gară este a doua victorie obținută în fața echipei din Câmpia Turzii, după ce în meciul din turul campionatului s-a impus în deplasare cu scorul de 6-4.

Echipa U17 de la Progresul Călărași Gară a întâlnit formația similară a clubului Arieșul Mihai Viteazu, pe care a învins-o clar cu scorul de 6-1. În partida din tur, care s-a jucat pe stadionul din comuna Mihai Viteazu, formația din Călărași Gară s-a impus cu același scor ca și acum, 6-1, reușind astfel o dublă victorie cu același scor în fața echipei Arieșul Mihai Viteazu în această ediție de campionat.

Sursa foto: AFCS Progresul Călărași Gară/Facebook

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: