m install
nello construct

Fotbal: Sticla Arieșul Turda s-a retras din liga a treia!!! Incertitudinea continuă!!!

floris

La doar câteva zile de când a primit invitația de a continua în liga a treia și în sezonul viitor, clubul turdean a decis să nu continue în al treilea eșalon al țării.

Timpul prea scurt de a crea o echipă până la startul sezonului, precum și incertitudinea a făcut ca Turda să nu mai aibă o echipă în liga a treia.

Oficialii turdeni vor înscrie formațiile clubului în liga a patra (seniori), dar și echipele de juniori (în competițiile organizate de AJF). Totuși, nu se știe dacă Turda va avea vreo echipă în cel de-al patrulea eșalon, acest lucru urmând să se decidă în zilele următoare.

Termenul limită de înscriere în liga a patra este 15 august.

Cert este faptul că Sticla Arieșul Turda se va baza pe juniori și dacă formația va juca în liga a patra. Nu vor fi aduși jucători noi, vor fi folosiți doar jucătorii din propria pepinieră.

Clubul turdean vrea să organizeze meciul de Cupa României (miercurea viitoare, ora 17:30), pentru a respecta una dintre cele mai vechi competiții fotbalistice din țară.

foto: arhivă TurdaNews

CITEȘTE ȘI:

OFICIAL: Sticla Arieșul Turda va continua în liga a treia

Conducerea Sticla Arieșul Turda, votată de Consiliul Local. Opoziția n-a vrut să-l voteze pe Radu Sima (PNL), dar s-a votat el!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: