nello construct

Fotbal: O victorie și o înfrângere pentru echipele de juniori de la AFCS Progresul Călărași Gară în etapa a 8-a din campionat!

Echipele de juniori de la categoriile U11 și U17 de la clubul AFCS Progresul Călărași Gară au jucat la finalul săptămânii trecute în meciurile din etapa a VIII-a a Campionatului Județean de Fotbal Juniori Cluj.

În partida de la grupa U11, formația Progresul Călărași Gară a jucat în deplasare la Cluj-Napoca cu cei de la Academia de Fotbal „Viitorul” Cluj-Napoca. După un meci echilibrat, echipa din Călărași Gară a pierdut în final la limită cu scorul de 2-3.
A urmat meciul jucat pe terenul Complexului Turistic ”La Broscuța” de grupa U17, unde formația Progresul Călărași Gară a reușit să obțină o victorie, scor 1-0 în fața celor de la Juniorul Cluj-Napoca.
Tot pe același teren, la mijlocul săptămânii trecute, formația U17 de la Progresul Călărași Gară a pierdut cu scorul de 0-2 în partida restanță din etapa a 6-a, cu echipa Luceafărul Fotbal Star Cluj-Napoca.
Sursa foto: Facebook/AFCS Progresul Călărași Gară
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: