m install
nello construct

Fotbal, Liga 5, zona Câmpia Turzii: UST Cornești, lider incontestabil a turului ediției 2023-2024. Vă prezentăm o scurtă statistică a turului de campionat!

floris

Turul sezonului 2023-2024 din Liga a V-a ACADEMY, zona Câmpia Turzii, s-a încheiat cu formația UST Cornești în fruntea clasamentului cu maxim de puncte acumulate, 33, aceasta situându-se la o distanță de 9 puncte de locul doi, care este ocupat de Șoimii Câmpia Turzii și de 10 puncte de ocupanta ultimului loc al podiumului, Progresul Boian.

De menționat este faptul că cei de la Șoimii Câmpia Turzii au o partidă „restanță” de jucat cu Spicul 1958 Luna, iar în cazul unei victorii, diferența de puncte dintre primele două clasate s-ar reduce la 6 puncte.

Record înregistrat de „lidera” UST Cornești, care este singura echipă de seniori din campionatele organizate de AJF Cluj, ce termină turul cu 11 victorii din tot atâtea meciuri jucate.

O altă surpriză în acest final de tur a fost echipa Progresul Boian, care după ce a avut un start la începutul sezonului mai puțin reușit, a urcat pe locul trei chiar în ultima etapă a turului, după ce a depășit-o pe Viitorul Transilvania Turda, echipă ce era înaintea ultimei etape pe acea poziție în clasament.

În schimb, la polul opus, pe ultimul loc al clasamentului se situează formația A.S. Urca, care are un punct, acesta fiind obținut chiar în ultima etapă din tur.

Iată o scurtă statistică a turului ediției 2023-2024!

⚽️ Echipa cu cea mai bună ofensivă: UST Cornești 43 goluri

⚽️ Echipa cu cea mai bună defensivă: UST Cornești 9 goluri

▪️ S-au disputat 65 de jocuri în care:
● echipele oaspete s-au impus în 31 de partide,
● echipele gazde au câștigat 30 de partide,
● 4 partide s-au terminat la egalitate.

▪️ În acest tur de campionat s-au înscris 356 de goluri, cu o medie de 5,48 de goluri pe meci și cu câte un gol marcat la fiecare 16 minute.

▪️ Cea mai mare diferență de scor am înregistrat-o chiar în ultima etapă, la partida dintre Progresul Boian și Șoimii Pădureni, acolo unde gazdele au învins cu scorul de 10-0.

▪️ Cele mai multe goluri înscrise într-o partidă a fost la Șoimii Pădureni cu Chimia Turda, unde s-au marcat 15 goluri, iar echipa din Pădureni s-a impus cu scorul de 11-4.

⚽️ Primii trei jucători, cu cele mai multe goluri înscrise în tur, sunt:

1️⃣ Alin Tot (Progresul Boian) –  21 goluri
2️⃣ Răzvan Gheorghe (Șoimii Pădureni) – 16 goluri
3️⃣ Tudor Mornea (UST Cornești) –  13 goluri

🔴🟡Cele mai indisciplinate echipe din tur au fost:
● Spicul 1958 Luna 5 cartonașe roșii🟥
● Viitorul Transilvania Turda 20 cartonașe galbene🟨

CLASAMENT

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: