nello construct

Fotbal, Liga 5, zona Câmpia Turzii: UST Cornești câștigă în deplasare partida cu Șoimii Câmpia Turzii si se distanțează în clasament!

Cel mai important meci care s-a jucat astăzi, în cadrul etapei a 8-a din Liga 5 Academy, zona Câmpia Turzii, a fost „derby-ul” dintre ocupanta locului doi din clasament, Șoimii Câmpia Turzii și lidera UST Cornești, un meci foarte disputat pe care echipa din Cornești l-a câștigat la limită, scor 3-2 (2-1).

După victoria obținută astăzi, echipa din Cornești se distanțează la șase puncte de formația din Câmpia Turzi, doar că aceasta are un joc mai puțin disputat.

La Pădureni, echipa locală Șoimii a reușit să câștige cu cel mai mare scor înregistrat până acum în acest tur de campionat, 11-4 cu Chimia Turda, echipă ce a rămas pe penultima poziție a clasamentului. După această victorie, echipa Șoimii Pădureni a urcat pe ultima treaptă a podiumului.

Într-un meci jucat pe terenul Bazei Sportive din Sopor, echipa Viitorul din localitate nu a avut probleme cu cei de la Steaua Roșie Bolduț, pe care i-au învins în final cu scorul de 3-1.

După ce la pauză conduceau cu scorul de 2-1 în deplasare, pe terenul celor de la Unirea Tritenii de Jos, formația Spicul 1958 Luna a pierdut la limită partida cu scorul 2-3 și astfel a căzut în clasament până pe locul 6. Echipa luneană are în acest moment o partidă mai puțin jucată.

Disputată la Gligorești, partida dintre cei de la Steaua Gligorești și Progresul Boian s-a terminat cu o victorie obținută de echipa din Boian, care s-a impus în final cu scorul de 4-2.

Pe Municipalul din Turda, fotbaliștii de la Viitorul Transilvania Turda au făcut un meci foarte bun, pe care l-au câștigat la scor cu „lanterna roșie” AS Urca, cu scorul de 7-1.

Rezultatele înregistrate în etapa a 8-a au fost următoarele:

Viitorul Sopor – Steaua Roșie Bolduț 3-1 (3-0)

Șoimii Pădureni – Chimia Turda 11-4 (6-1)

Unirea Tritenii de Jos – Spicul 1958 Luna 4-3 (1-2)

Șoimii Câmpia Turzii – UST Cornești 2-3 (0-1)

Steaua Gligorești – Progresul Boian 2-4 (2-3)

Viitorul Transilvania Turda – AS.Urca 7-1 (3-1)

Următoarea etapă se va disputa duminică, 12 noiembrie, după următorul program:

Steaua Roșie Bolduț – Șoimii Pădureni

Chimia Turda – Spicul 1958 Luna

AS.Urca – Steaua Gligorești

Progresul Boian – Șoimii Câmpia Turzii

UST Cornești – Viitorul Sopor

Unirea Tritenii de Jos – Viitorul Transilvania Turda

CLASAMENT

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: