nello construct

Fotbal, Liga 5, zona Câmpia Turzii: Spicul 1958 Luna se impune clar în fața celor de la Viitorul Transilvania Turda, în etapa jucată astăzi! (VIDEO/FOTO)

În această dimineață, pe terenul Bazei Sportive din comuna Luna s-a disputat meciul dintre formațiile Spicul 1958 Luna și Viitorul Transilvania Turda, acesta contând pentru etapa a 3-a din Liga 5 ACADEMY, zona Câmpia Turzii.

La capătul celor 90 de minute de joc, echipa din Luna s-a impus cu categoricul scor de 6-1 (2-1), un rezultat care a ajutat formația luneană să urce pe ultima treaptă a podiumului.

Prima repriză a debutat cum nu se putea mai bine pentru echipa antrenată de Gheorghe Mâlnă, cu o deschidere de scor rapidă, Cătălin Nemeș fiind autorul primului gol în minutul 3. După doar patru minute după ce a primit gol, formația Viitorul Transilvania a reușit să egaleze pe tabela de marcaj, după golul marcat de Lingurar, acesta reușind să înscrie cu un șut plasat din marginea careului mare.

După marcarea golului egalizator, echipa oaspete a fost cea care a condus ostilitățile din teren, iar ocaziile ratate la poarta gazdelor de Rus, Pleșa, Lingurar și Moldovan Cristian, aveau să cântărească greu la finalul jocului.

Pe finalul primei reprize, atacantul formației din Luna, Gohoreanu, a înscris în minutul 45 pentru 2-1 și echipa gazdă a intrat la cabine la pauză în avantaj.

Ca și în prima repriză, formația Spicul a marcat rapid golul de 3-1 prin Mărginean în minutul 48, iar din acest moment gazdele au dominat jocul. La rampă a apărut atacantul Gohoreanu, care a înscris din nou în minutele 55 și 60, acesta reușind astfel în partida de azi un „hattrick”. Partida s-a încheiat cu un nou gol marcat de luneni prin Simijdean în minutul 88 și astfel cei de la Spicul își iau revanșa în fața celor de la Viitorul Transilvania, echipă care i-a eliminat în urmă cu aproximativ trei săptămâni din Cupa României.

SPICUL 1958 Luna – VIITORUL Transilvania Turda 6-1 (2-1)

Marcatori: Nemeș 3, Gohoreanu 45, 55, 60, Mărginean 48, Simijdean 88 / Lingurar 7

Spicul 1958 Luna: Turcu – Oltean (Simijdean 64), Nicoară (Tomuța 58), Fechete, Bota (Nemeș.S 58), Makko (Mureșan 64), Melnicu, Mărginean (Nemeș.A 58), Gohoreanu (Lucaciu 64), Nemeș.C, David. Antrenor principal: Gheorghe Mâlnă.

Viitorul Transilvania Turda: Miheșan – Rus, Pleșa, Boca, Lingurar (Truța 83), Ciubuc, Rogoz (Vonica 55), Moldovan.I, Moldovan.C, Pintilie (Crișan.C 51), Țicudean. Rezerve neutilizate: Rațiu, Bercea, Crișan.A, Nicoară, Varga, Campean, Nagy, Zamfir.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: