marian morar
m install
nello construct

Fotbal, Liga 5, zona Câmpia Turzii: Progresul Boian a încheiat turul cu 10 victorii în 10 meciuri!

zamblau eugen

Progresul Boian a încheiat turul campionatului din Liga 5 de fotbal, zona Câmpia Turzii, cu 10 victorii în cele 10 meciuri disputate, după ce astăzi au învins, printr-un gol marcat în minutul 85, echipa care era pe locul 2 în clasament, Viitorul Transilvania.

Disputa din teren a fost încrâncenată, echilibrată în marea majoritate a timpului, în care ambele echipe puteau da ”lovitura de grație” care să tranșeze deznodământul, specifică derby-urilor de la acest nivel.

Gazdele au pus mai multă presiune pe poarta celor de la Viitorul Transilvania, iar acest lucru s-a concretizat în minutul 34, când Tritean Gabriel a fost lansat în adâncime, pe axul central al apărării oaspeților și a deschis scorul: 1-0.

Repriza secundă a început cu o ocazie mare a lui Moldovan Vlad, care a ratat șansa unui 2-0 (min. 58), iar câteva minute mai târziu oaspeții au egalat în urma unei lovituri libere executate de Boca Emil: 1-1 (min. 61). Oaspeții au fost aproape de 1-2, însă Rus Adelin nu a fructificat șansa avută.

Pe final de joc, gazdele au pus presiune pe poarta apărată de Toporașcu Daniel, însă cele două lovituri libere din preajma careului de 16 metri nu au fost fructificate de jucătorii gazdă (min. 75 și 76). În minutul 85, Tot Alin a dat lovitura de grație, cu o lovitură de cap, care a plasat mingea în poarta oaspeților: 2-1.

Oaspeții au ratat egalarea pe final, în minutul 90, când Boca Lucian a șutat pe lângă poarta apărată de Lung Eugen. S-a terminat 2-1 și cei de la Progresul Boian au încheiat turul campionatului cu toate meciurile câștigate, luând o opțiune serioasă pentru câștigarea titlului la acest nivel.

Prezent la meci, primarul comunei Ceanu Mare, Virgil Păcurar, ne-a declarat că în cazul în care echipa va promova în Liga 4, iar existența unei echipe de juniori nu este obligatorie (deci, cheltuielile fiind mai reduse), administrația locală va sprijini participarea echipei la acest nivel. Tot edilul comunei a mai spus că există 2 proiecte la Compania Națională de Investiții, pentru modernizarea bazelor sportive din Boian și din Bolduț, proiectul pentru baza de la Boian fiind aproape similar cu cel existent la Viișoara.

TurdaNews a transmis LIVE VIDEO acest meci, fiind prima transmisiune realizată în direct de la Boian.

Proresul Boian: Lung Eugen – Țăgean Marius, Indreica Sebastian, Păcurar Adrian, Cuc Marius, Tritean Gabriel, Indreica Andrei, Koszta Pavel, Moldovan Iosif, Tot Alin, Vălean Ovidiu. Au mai jucat: Moldovan Vlad, Moldovan Ioan, Bodea Tudor.

Viitorul Transilvania: Toporașcu Daniel – Pașcalău Rareș, Boca Emil, Mureșan Paul, Rus Adelin, Linca Alexandru, Kolozsi Robert, Rus Andrei, Câmpean Flaviu, Boca Lucian, Chiorean Cristian.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2