nello construct

Fotbal, Liga 5 ACADEMY, zona Câmpia Turzii: Șoimii Câmpia Turzii se impune clar cu 5-0 în fața celor de la Chimia Turda! (FOTO)

Disputată astăzi pe terenul Complexului Turistic „La Broscuța” din Câmpia Turzii, partida din etapa a VI-a din Liga 5 ACADEMY, zona Câmpia Turzii, dintre formațiile Șoimii Câmpia Turzii și Chimia Turzii, s-a încheiat cu victoria categorică obținută de echipa din Câmpia Turzii cu scorul de 5-0 (3-0).

După un start echilibrat de partidă, în care ambele formații s-au anihilat reciproc, echipa din Câmpia Turzii a devenit treptat mult mai periculoasă și a reușit să deschidă scorul prin Iftinca în minutul 12. După câteva incursiuni la poarta celor de la Chimia, Dănuț Ștefan îl găsește cu o pasă excelentă în careul mare pe Dudaș, care înscrie cu un șut la colțul lung și scorul devenea 2-0 pentru formația din Câmpia Turzii.

Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 3-0, după ce Dănuț Ștefan și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, în minutul 39, acesta reușind să înscrie cu un lob de la circa 20 de metri.

Partea secundă s-a desfășurat în aceași notă, iar cei de la Șoimii Câmpia Turzii au mai înscris până la finalul întâlnirii alte două goluri, marcatorii fiind Tescar în minutul 61 și Moisa în minutul 90+1.

După această victorie, cei de la Șoimii Câmpia Turzii rămân pe locul doi în clasament, având trei puncte mai puține decât prima clasată UST Cornești, dar cu mențiunea că au un joc mai puțin disputat.

Șoimii Câmpia Turzii – Chimia Turda 5-0 (3-0)

Marcatori: Iftinca ’12, Dudaș ’31, Dănuț Ștefan ’39, Tescar ’61, Moisa ’90+1

Șoimii Câmpia Turzii: Cristurean – Bogoși, Moisa, Moldovan, Blaga, Nița, Techereș, Tescar, Dudaș, Dănuț Ștefan, Iftinca. Rezerve: Blanariu, Jucan, Lascau, Oltean, Muraru.

Chimia Turda: Costea – Papalan, Vais, Ciurtin, Lăkătuș, Porumb, Varga.I, Popa, Jișa, Ozvadă, Varga.A. Rezerve: Juchi, Chiorean, Cristea, Busuioc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: