Fotbal, Liga 4: Victorii pentru Tritenii de Jos și Mihai Viteazu în meciurile de azi

unirea-triteni

Unirea Tritenii de Jos s-a impus astăzi, scor 3-1, pe terenul celor de la Viitorul Poieni, într-un meci ce a contat pentru etapa VII-a, din liga a patra.

Ștefan Silaghi a reușit o nouă „dublă” pentru formația din Triteni, ajungând la patru goluri în două meciuri. Sergiu Gall a înscris și el pentru Unirea, care acumulează 12 puncte și urcă până pe locul 6 al clasamentului.

La finalul întâlnirii, antrenorul-jucător al celor de la Triteni, Flaviu Chișu, ne-a declarat:

„Vreau să îi felicit pe băieții pentru efortul depus și pentru victoria de astăzi! A fost un joc dificil, pe un teren ostil unde se vor câștiga greu puncte! Cum am spus și când am pierdut mai multe jocuri, „Toți pierdem și Toți câștigam!” Încercam să adunăm punct cu punct și la sfârșitul campionatului să ne clasam cât mai sus! Pentru noi este un sezon de tranziție fără obiective mărețe!” – Flaviu CHIȘU

VIITORUL POIENI – UNIREA TRITENII DE JOS 1-3

Unirea Tritenii de Jos: Cecălășan – Bărbos, Paleoca, Ozvadă, Ludușan, Podariu, Duma, Pop, Silaghi, N.Tămaș, Chișu. Au mai intrat: Gall, Paven, A.Tămas, Chiroiu, Tarcea.

VICTORIE ȘI PENTRU ARIEȘUL MIHAI VITEAZU

Și Arieșul Mihai Viteazu și-a câștigat meciul de astăzi, reușind să se impună pe terenul celor de la Someșul II Dej, scor 2-0.

Cu această victorie, echipa antrenată de Valentin Șandru revine pe locul 3 al clasamentului, la două puncte în spatele celor de la Vulturul Mintiu Gherlii, liderul clasamentului.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top