Fotbal, Liga 4: Victorie pentru Unirea Triteni în primul meci la revenirea acasă (Foto + Video)

chimia-triteni

La distanță de 12 ani față de ultimul meci jucat în Tritenii de Jos, Unirea a revenit pe terenul din comună, reușind să câștige duelul cu Chimia Turda.

Timp de 12 sezoane, Unirea Triteni a evoluat la Pădureni sau la Tritenii de Sus, iar astăzi a avut loc revenirea pe terenul din apropierea Primăriei.

Gazdele au deschis repede scorul, Andrei Gall reușind să marcheze în minutul 7. Apoi, au urmat 30 de minute excelente pentru Imbuzan, care a reușit să marcheze de trei ori.

Ultimele două goluri au venit pe final de meci, Duma și Chișu reușind să stabilească scorul final, Unirea – Chimia 6-0.

Gazdele au reușit câteva transferuri importante în această vară, începând cu antrenorul-jucător Flaviu Chișu.

Ovidiu Imbuzan și Daniel Pop sunt alte transferuri importante. De asemenea, formația din Triteni a reușit să își mențină nucleul de jucători din sezoanele trecute: (Bituleanu, S.Gall, A.Gall, Paleoca, Ozvadă, Ludușan, Deiac etc).

De partea cealaltă, Chimia Turda își menține ideile din sezoanele precedente, orice jucător care dorește să facă mișcare fiind primit. De altfel, în partea secundă, „chimiștii” s-au bazat pe mai mulți jucători foarte tineri.

Unirea Tritenii de Jos se pregătește pentru Liga 4

Unirea Tritenii de Jos se pregătește de liga a patra, competiție ce este programată să înceapă la finalul lunii august, în timp ce Chimia Turda așteaptă decizia AJF în ceea ce privește campionatul ligii a cincea.

La finalul partidei cu Chimia, antrenorul jucător de la Unirea Triteni, Flaviu Chișu a declarat:

„Obiectivul pentru noul sezon e formarea unei echipe competitive și a unui grup unit. Vrem să dăm încredere jucătorilor tineri și a celor din comună. Vedem ce putem să mai aducem din alte părți, dar ne bazăm pe jucători localnici și juniori din propria pepinieră.”

Antrenorul celor de la Chimia Turda, Bănică Busuioc, a declarat:

„Este foarte greu. Fotbalul este greu fără jucători, spectatori. Din păcate, e greu să adunăm băieți, e foarte greu. În partea a doua am început cu niște băieți tineri, care vreau să vină la fotbal, dar nu mai găsim. Pe această cale, îi anunț pe cei care doresc și vreau să vină la fotbal că îi aștept cu mare plăcere. Obiectivul e sănătatea și mișcarea. O asemenea bază ca cea de la Triteni ar trebui să fie peste tot, indiferent că e sat, comună sau oraș.”

UNIREA TRITENII DE JOS – CHIMIA TURDA 6-0 (A.Gall 7`, Imbuzan 16`, 24`, 38`, Duma 72`, Chișu 90`)

Unirea Tritenii de Jos (prima repriză): Șuteu (Cecălășan) – Ceclan, S.Gall, Pop, Ozvadă, Paven, Bărbos, Bogătean, Rafai, A.Gall, Imbuzan

Unirea Tritenii de Jos (repriza a doua): Cecălășan (Rusu) – Paleoca, C.Porumb, Ludușan, Bituleanu, Duma, Deiac, Dudaș, S.Porumb, Chișu

Pentru Chimia Turda au evoluat: Litean – B.Moldovan, Mornea, A.Moldovan, Papalan, Cristean, Mocean, O.Varga, I.Varga, Porumb, O.Moldovan, A.Varga, Balcău, Mărginean, Ciurtin, Blenesy, Retegan

Te rugăm să accepți cookie-urile YouTube pentru a viziona acest video. Acceptând, vei avea acces la conținutul video de pe canalul YouTube al TurdaNews, care este un serviciu oferit de o terță parte.

YouTube – politica de confidențialitate 

Dacă accepți, opțiunea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca cu noile setări.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top