nello construct

Fotbal, Liga 4: Victoria Viișoara câștigă în ultima etapă a turului sezonului 2023-2024 și termină pe locul secund al clasamentului! (FOTO)

În ultima etapă a turului ediției 2023-2024 din Liga a 4-a ACADEMY, Victoria Viișoara a câștigat în deplasare pe terenul formației Sănătatea Servicii Publice 2 Cluj-Napoca, cu scorul de 3-2 (2-0) și a terminat la finalul anului pe poziția secundă a clasamentului, cu 26 de puncte acumulate și un golaveraj de 38-11.

Încă din startul partidei disputate pe terenul Bazei Sportive Clujana, echipa antrenată de Gabriel Mocean și-a arătat intențiile și a urcat în atac unde și-a creat mai multe ocazii clare de gol, dar care au fost ratate de Cubleșan și Gall. Cel mai incisiv atacant din prima parte a întâlnirii, Paul Cubleșan, a reușit să marcheze două goluri frumoase în decursul a numai trei minute, 12 și 15, iar echipa viișoreană era pe val.

Tânăra echipă a celor de la Sănătatea a încercat în câteva rânduri să se apropie de poarta apărată de Horvat, dar fără succes, deoarece apărarea celor din Viișoara a îndepărtat de fiecare dată baloanele de careul lor.

Până la pauză, echipa din Viișoara a fost aproape tot timpul în jumătatea adversă, a mai avut câteva ocazii de a înscrie, cea mai clară i-a aparținut lui Bondor, care a trimis mingea în bara laterală a porții clujene, după care aceasta a ieșit în aut de poartă.

Început bun de repriză secundă, dar care s-a încheiat cu emoții pentru echipa din Viișoara!

Partea secundă a partidei de la Cluj-Napoca a fost dominată de echipa din Viișoara, care a reușit în minutul 63 să se desprindă decisiv pe tabelă, după ce Bucșă a centrat excelent în mijlocul careului mare, de unde Bondor a trimis cu capul balonul în poartă și scorul devenea 3-0, iar meciul se părea că devine ușor pentru viișoreni.

Totuși, în minutul 71, la o minge care i-a depășit pe fundași centrali de la Victoria Viișoara, balonul ajunge la Izele, care înscrie pe lângă portarul Horvat, iar gazdele sperau la o revenire.

După primirea golului, fotbaliștii echipei din Viișoara se aruncă din nou spre poarta adversă și ratează din nou cateva ocazii de gol clare prin Cubleșan, Dioșan, Bondor și Bucșă, iar lucrul acesta era să îi coste la final.

Vine minutul 84, când la o nouă gafă a apărării viișorene, gazdele reușesc să reducă din handicap prin Izele, care înscrie cu un șut plasat din mijlocul careului mare și jocul se relansa.

Au urmat apoi șase minute plus trei de prelungire în care jucătorii celor de la Sănătatea au trecut pe lângă egalare în mai multe faze, la ultima dintre acestea, chiar în ultimul minut de joc, au trimis balonul din marginea careului mare, dintr-o poziție ideală, direct în brațele portarului Horvat și astfel au trecut pe lângă un rezultat de egalitate nesperat.

Chiar dacă în ultimele minute de joc gazdele au fost aproape de egalare, nu putem să nu menționăm faptul că echipa din Viișoara a obținut pe merit această victorie și chiar dacă a terminat turul pe locul doi în clasament, rămâne cu regretul că dacă nu pierdea cele 5 puncte, din egalul cu Olimpia Gherla de pe teren propriu și înfrangerea din deplasare cu Speranța Jucu, acum s-ar fi aflat pe primul loc al clasamentului.

Sănătatea Servicii Publice 2 Cluj-Napoca – Victoria Viișoara 2-3 (0-2)

Marcatori: Cubleșan 12, 15, Bondor 63 / Izele 71, 84

Victoria Viișoara: Horvat – Nechifor (Telecan 71), Covaci, Potra (Novaly 76), Tritean (Bucșă 10), Rad, Balint, Cioargă, Gall (Dioșan 46), Cubleșan, Bondor. Rezerve neutilizate: Nicoară, Căucean. Antrenor principal: Gabriel Mocean.

Sănătatea Servicii Publice 2 Cluj-Napoca: Ciaca – Moldovan (Slavu 16), Safta, Danaila, Marcus.I, Vadan (Coste 68), Luca.M, Rusu (Varo 54), Hazceniuc, Razvan.P (Bozoin 54), Bikali (Izele 54). Rezerve neutilizate: Ghenescu, Costantea. Antrenor principal: Marius Semeniuc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: