nello construct

Fotbal, Liga 4: Un tur reușit de campionat, dar care se putea încheia mult mai bine pentru Victoria Viișoara!

Turul sezonului 2023-2024 din Liga a 4-a ACADEMY a fost unul foarte reușit pentru formația Victoria Viișoara, care s-a clasat la finalul turului, pe locul secund al clasamentului, la patru puncte în spatele „liderului” Vulturul 2020 Mintiu Gherlii și la patru puncte în fața ocupantei ultimei poziții a podiumului, Sticla Arieșul Turda.

Totuși, diferența de puncte dintre echipa din Viișoara și cea din Turda s-ar putea micșora la doar un punct, deoarece turdenii mai au un joc de disputat la finalul acestei săptămâni, pe terenul unei formații unde în mod normal ar câștiga, Sănătatea Servicii Publice 2 Cluj-Napoca.

Formația antrenată de Gabriel Mocean a avut un start de campionat mai puțin reușit, în prima etapă reușind doar un egal pe propriul teren, 1-1 cu Atletic Olimpia Gherla, rezultat care i-a dezavantajat la finalul turului pe viișoreni. După o victorie clară la Gârbău, a venit prima partidă dificilă pentru Viișoara, dar de care a trecut cu brio, cea cu actualul lider, Vulturul 2020 Mintiu Gherlii, pe care a câștigat-o cu scorul de 2-1 și totul părea că este în grafic. De altfel această înfrângere suferită de echipa din Mintiu Gherlii a fost singura din tot turul ediției 2023-2024.

Bucuria după acest rezultat a fost înlocuită rapid cu tristețea pricinuită de înfrangerea suferită imediat în etapa ce a urmat, scor 1-2 la Jucu, echipă ce se afla în acel moment pe ultimul loc al clasamentului și unde nimeni nu ar fi crezut că viișoreni ar putea să se împiedice.

Totuși, jucătorii din Viișoara și-au revenit repede după acel duș rece suferit și a urmat o perioada cu trei victorii obținute de aceștia cu Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca, Unirea Iclod și Minerul 1947 Ocna Dej 2.
A urmat un nou „derby”, cel cu Sticla Arieșul Turda, un meci care ar fi putut să se încheie cu orice rezultat, dar care s-a terminat în final la egalitate.

Până la finalul turului, Viișoara a bifat alte trei victorii, cea mai importantă dintre acestea fiind cea obținută în fața celor de la Arieșul Mihai Viteazu și astfel s-a pus punct sezonului fotbalistic din anul 2023, unul în care Victoria Viișoara termină pe un loc doi ce îi dă mari speranțe pentru retur în lupta pentru promovare.

Dintre primele patru clasate, în meciurile directe dintre ele, Victoria Viișoara stă cel mai bine dintre toate!

În meciurile directe dintre formațiile situate pe primele patru locuri ale clasamentului în acest tur de campionat, situația stă astfel:

1️⃣ Victoria Viișoara 2 victorii (2-1 cu Vluturul 2020 Mintiu Gherlii, 3-2 cu Viitorul Mihai Georgescu) și o remiză (0-0 cu Sticla Arieșul Turda) – 7 puncte.

2️⃣ Vulturul 2020 Mintiu Gherlii 2 victorii (1-0 cu Sticla Arieșul Turda, 3-1 cu Viitorul Mihai Georgescu), o înfrângere, 1-2 cu Victoria Viișoara) – 6 puncte.

3️⃣ Sticla Arieșul Turda 1 victorie (5-1 cu Viitorul Mihai Georgescu), 1 egal (0-0 cu Victoria Viișoara) și o înfrângere (0-1 cu Vulturul 2020 Mintiu Gherlii) – 4 puncte.

4️⃣ Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca 3 înfrangeri (2-3 cu Victoria Viișoara, 1-3 cu Vulturul 2020 Mintiu Gherlii, 1-5 cu Sticla Arieșul Turda) – 0 puncte.

Rămâne de văzut pentru Victoria Viișoara cum va fi în returul sezonului 2023-2024, deoarece îi așteaptă un retur foarte greu, cu meciuri în deplasare la Vulturul 2020 Mintiu Gherlii, Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca și Arieșul Mihai Viteazu, dar și cu un meci greu pe teren propriu cu Sticla Arieșul Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: