nello construct

Fotbal, Liga 4: Sticla Arieșul Turda, meci de 10! Goluri!

Sticla Arieșul Turda a învins azi cu 10-0 pe Unirea Iclod, în etapa 4 din Liga 4 de fotbal și a urcat până pe poziția 7, cu 6 puncte și un joc mai puțin disputat, fiind la 4 puncte de liderul seriei, Arieșul Mihai Viteazu.

Turdenii și-au arătat intențiile de a tranșa confruntarea încă din minutul 2, când Vereș și-a trecut în cont o ocazie bună de a marca, după o pătrundere în stilul său caracteristic.

Scorul a fost deschis tot la o lansare în adâncime, în spatele liniei de fundași adverși, în minutul 5, când Popa Vlad, utilizat pe un post mai ofensiv (până acum, mai mult a evoluat pe poziția de fundaș), a marcat fără probleme. 2-0 a fost în minutul 19, când Vereș a finalizat o cursă frumoasă și parcă era clar că nu se poate pune problema învingătoarei, ci doar cea a scorului final.

Iar desfășurarea ulterioară a confruntării a consfințit această impresie:

3-0 min. 34 Silaghi
4-0 min. 37 Popa Vlad
5-0 min. 46 Popa Vlad
6-0 min. 58 Vereș
7-0 min. 59 Silaghi
8-0 min. 77 Goronea
9-0 min. 80 V.Mercean
10-0 min. 83 Goronea

Pe lângă cele 10 goluri, au fost încă 5 ocazii mari de a majora scorul, ratate de Vereș (2), Popa Vlad (40 și 45), Oltean Erik (66) și Goronea (71).

Antrenorul Artur Podar a folosit echipa: Țandea Rareș – Buglea Bogdan, Marcu Valentin, Cîrgea Octavian, Vereș Claudiu (64, Oltean Erik), Goronea George, Moldovan Rareș (46, Berkeczi Lorand), Savu Alexandru (59, Pop Dacian), Mercean Vasile, Silaghi Ștefan (59, Csulak Adrian), Popa Vlad (64, Buran Andrei).

În etapa viitoare, turdenii se vor deplasa la Olimpia Gherla, echipă care se află pe locul 5, cu 7 puncte.

PE SCURT:

• Oficialii clubului Sticla Arieșul Turda au avut inițiativa de a edita un program de joc, lucru lăudabil. programul de joc este la numărul 2. Din cuprinsul acestui program de meci, spectatorii prezenți la joc au putut afla rezultatele ultimei etape, clasamentul și jocurile din etapa care a avut loc în acest week-end. De asemenea, sunt informații despre cum îți poți înscrie copilul (băiat sau fată) la fotbal, în funcție de vârstă, dar și un editorial intitulat ”MĂRIA SA… FOTBALUL (sau nasul ridicat viața-l taie)”, în care se face trimitere către unii tineri mai nemulțumiți, care vor să ”ardă” cât mai repede anumite etape spre performanță.

• Cu referire la tineri, trebuie spus că Sticla Arieșul Turda a schimbat un pic strategia pentru acest sezon, readucând la echipă câțiva jucători cu experiență, care pot contribui la o eventuală promovare în eșalonul superior, la finele sezonului, chiar dacă oficial clubul încă nu și-a anunțat o intenție de acest gen. Însă, în primul ”11” s-a aflat portarul Țandea Rareș (17 ani), Cîrgea Octavian (20 ani), Popa Vlad (22 ani) și Vereș Claudiu (23 ani), iar după pauză au mai intrat: Buran Andrei (17 ani), Berkeczi Lorand (18 ani), Pop Dacian (17 ani), Oltean Erik (23 ani) și Csulak Adrian (15 ani).

• Pentru cine nu a mai fost în zona stadionului de mai mult timp, schimbările care au apărut sunt cu adevărat impresionante. Ultima dată când am fost la un meci de fotbal, am fost nevoit să-mi parchez mașina în noroi, pentru că plouase. Acum, zona s-a transformat într-una modernă, asfaltată, cu alei de acces și cu zone generoase de parcări. Asta după ce noua sală polivalentă a devenit centrul atenției, a cărei inaugurare probabil va avea loc în această toamnă. În zonă se mai construiește o bază sportivă cu teren de fotbal sintetic în mărime naturală (cu nocturnă), dar și cu terenuri pentru tenis. Tot pe acolo, unde există și bazinul de înot, se face și autobaza pentru flota de autobuze electrice a celor de la TUP, iar zona este preconizată să se mai dezvolte cu un aquapark, un centru sportiv și un bazin olimpic de înot.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: