nello construct

Fotbal, Liga 4: Sticla Arieșul Turda face scorul acestui debut de campionat, 13-0! (VIDEO)

Sticla Arieșul Turda s-a impus pe Municipalul turdean, astăzi, într-un mod categoric, în fața echipei secunde a celor de la Minerul Ocna Dej. Meciul s-a încheiat cu scorul de 13-0 (cea mai mare diferență de scor din Liga 4 Cluj, în această ediție de campionat), după ce turdenii conduceau la pauză cu 5-0.

Pe teren a existat o singură echipă, chiar dacă elevii lui Artur Podar nu au forțat excesiv, iar golurile au curs unul după altul, fiind și execuții care au încântat publicul prezent.

Și-au trecut numele pe lista marcatorilor: Goronea (14, 56), Silaghi (18, 39), R.Moldovan (45+1), Alex.Savu (50, 62), Pop Dacian (68), Vereș (73, 82, 88) și Berkeczi (76). Primul gol al gazdelor a fost un autogol, în urma unei lovituri de la colțul terenului (13).

Echipa utilizată de antrenorul Artur Podar a fost: Pîrv Antonio – Buglea Bogdan (65 Berkeczi Lorand), Marcu Valentin, Cîrgea Octavian (46 Pop Dacian), Vereș Claudiu, Goronea George (65 Buldan Cristian), Moldovan Rareș, Savu Alexandru, Mercean Vasile, Silaghi Ștefan (55 Csulak Adrian), Popa Vlad (55 Oltean Erik).

PE SCURT:

• La formația oaspete a evoluat și patronul echipei, Vicențiu Știr (47 ani), care a intrat în teren în minutul 60, la scorul de 7-0.

• După ce în etapa precedentă remarcam faptul că spectatorii prezenți pe Municipalul turdean primesc un program de joc, cu informații succinte (activitate care se continuă), iată că acum organizatorii clubului au introdus și o ambianță muzicală pentru cei prezenți, inclusiv cu comunicarea marcatorilor la stația audio adusă la joc.

• Echipa gazdă nu abandonează ideea promovării unor tinere talente locale, chiar dacă a readus mai mulți jucători cu experiență, pentru a lupta pentru promovarea în Liga 3. Astfel, în echipa de bază și-au făcut loc Pîrv Antonio (18 ani) și Cârgea Octavian (20 ani), iar după pauză au mai intrat Pop Dacian (17 ani), Csulak Adrian (15 ani), Berkeczi Lorand (18 ani) și Buldan Cristian (15 ani).

• În etapa viitoare, turdenii se vor deplasa la Viitorul Gârbău, după care vor juca pe teren propriu două meciuri extrem de importante, cu Victoria Viișoara și apoi cu Vulturul Mintiu Gherlii, echipe ce pot fi considerate contracandidate la lupta pentru promovare.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: