Fotbal, Liga 4: Derby local sărac în goluri

foto_092016_mv-turda

Mult așteptatul derby local dintre Arieșul Mihai Viteazu și Sticla Arieșul Turda s-a disputat la concurență cu partida de handbal dintre Potaissa Turda și Steaua București și a fost sărac în goluri. Conform așteptărilor, a fost un joc destul de echilibrat, cu echipa gazdă în foame de puncte, iar oaspeții au poposit la Mihai Viteazu, după două victorii consecutive.

Diferența în acest joc a făcut-o golul lui Silaghi (min. 30), după o eroare a defensivei gazdelor. Ambele echipe ar fi putut înscrie dacă nu ar fi existat acele sincope prin care atacanții nu au reușit să-i învingă pe apărătorii buturilor.

Oarecum ”pata neagră” a acestui joc a fost accidentarea gravă a lui Cosmin Siecoban, care în minutul 40, în urma unui duel la centrul terenului, cu George Kiesz, s-a ales cu clavicula dreaptă fracturată. Jucătorul accidentat a fost transportat de urgență cu ambulanța la spital.

În partea secundă ambele formații au încercat să mai marcheze, dar probabil din cauza căldurii excesive, nu au mai reuțit. În ciuda unui joc echilibrat, centralul întâlnirii a scos de 8 ori cartonașul galbel din buzunar și odată pe cel de culoare roșie. Cartonașele galbene le-au văzut de la gazde: Fl.Tolomeiu, D. Tolomeiu, Grigoroșcuță, Ciurea și Șerban, iar de la oaspeți: Kiesz, GH. Lăcătuș și Alex Savu. Culoarea roșie a cartonașului a văzut-o Alin Tothăzan pentru injurii aduse arbitrului asistent.

Arieșul Mihai Viteazu: Ionele – Fl. Tolomeiu, D. Tolomeiu, Grigoroșcuță, Boboia, Siecoban, Sulugiuc, Pintilescu, Mărginean, Varga, Șerban. Rezerve: Ghip – Ciurea, Barta, Bria, Achim. Antrenor: Lucian Roșu

Sticla Arieșul Turda: M. Lăcătuș – Soporan, Cecălăcean, Cocoară (cpt), Otvos, Savu, Kiesz, Tot, Silaghi, Mărie. Rezerve: Ursu – Tothăzan, Rareș Moldovan, Todea, Fechete, Răzvan Moldovan. Antrenor: prof. Artur Podar.

Etapa viitoare, Arieșul Mihai Viteazu se deplasează, sâmbătă 24 septembrie, la Gherla pentru jocul cu Atletic Olimpia din localitate, în timp ce Sticla primește vizita celor de la Armenopolis Gherla.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top