Fotbal, Liga 4: Debut cu dreptul pentru Arieșul Mihai Viteazu

foto_092015_ariesul-mv-luceafarul

Sâmbătă 5 septembrie 2015, de la ora 11, Arieșul Mihai Viteazu a redebutat în cel de-al patrulea eșalon fotbalistic, după o absență de trei sezoane. În ediția de campionat 2011- 2012 a ocupat locul secund, la două puncte distanță de Vulturii Vultureni.

Partida a fost una foarte viu disputată cu o echipă oaspete bine așezată în teren, coordonată din defensivă de veșnic tânărul Adrian Trușcă. Jocul de sâmbătă a debutat dramatic pentru gruparea din Mihai Viteazu, care s-a văzut condusă pe tabela de marcaj cu scorul de 1-0, încă din minutul 10, când Vlad Morar a profitat de o gafă a sistemului defensiv. Autorul golului echipei oaspete s-a accidentat destul de grav în urma unui contact și a trebuit transportat la Serviciul de Primiri Urgențe al spitalului municipal din Turda.

Lucrurile negative nu s-au oprit aici, deoarece Tudor Morne,a de la echipa gazdă, a văzut cartonașul roșu în minutul 43, pentru un atac întârziat în zona centrală a terenului.

În cea de-a doua parte a jocului, elevii lui Dorel Mureșan au început lupta de urmărire pentru înscrierea cel puțin a golului egalizator. Deși gazdele au evoluat în inferioritate numerică au crezut în șansa lor, iar introducerea în teren lui Alin Fechete a readus zâmbetul pe buzele suporterilor și golul egalizator în minutul 84. Echipa din Mihai Viteazu nu a capitulat, ci mai degrabă a forțat pe final de joc și în minutul 88, ”căpitanul” Bogdan Buglea a înscris golul de trei puncte.

În partida echipelor de juniori A1, disputată pe același teren de la ora 14, Arieșul Mihai Viteazu s-a impus cu scorul de 6-2, în fața echipei similare a celor de la Luceafărul 2010 Cluj, prin golurile rușite de Mihail Râșteiu (5) și Călin Bucur (1).

Arieșul Mihai Viteazu – Luceafărul 2010 Cluj 2 – 1 (0-1)

Marcatori: Alin Fechete (84), Bogdan Buglea (88) / Vlad Morar (10)

Avertismente – nu au fost

Eliminare: Tudor Mornea (43)

Arieșul: Tudor Barta – Denis Popa, Vasilică Mercean, Bogdan Buglea (cpt), Cosmin Botaș (68 Alin Fechete), Raul Mureșan (52 Darius Tolomeiu), George Kiesz, Sebastian Varga (40 Bogdan Boboia), Tudor Mornea, Adrian David, Lucian Nemeș (52 Marius Ignat). Rezerve neutilizate: Radu Litean, Andrei Rus și Cosmin Drăgan. Antrenor: Dorel Mureșan

Luceafărul: Florin Morar – Crăciun (80 Bogdan Popa) Vălean, Ion Vlădoiu, Lucian Jorza, Mihai Frătean (85 Petru Băltaru), Vlad Mocan (30 Tudor Nuț), Bogdan Pârăvan, Alex Corpodean, Ciprian Rotar (59 Tudor Rafa), Răzvan Trușcă, Adrian Trușcă (cpt). Rezerve neutilizate: Călin Budișan, Paul Băltaru și Sergiu Budișan. Antrenori: Călin Budișan principal, Paul Dârjan secund.

Arbitru: Cristian Cosmin Brașovean

Asistenți: Paul Bogdan Pojar și Adrian Ștefan Boca

Obs. AJF: Dorin Barbu (toți din Cluj Napoca)

Lotul echipei de seniori cu care se aborează sezonul 2o15 – 2016

BALINT

Istok Robert

BARTA

Nicolae – Tudor

BOBOIA

Bogdan Nicolae

BOTAȘ

Cosmin Daniel

BOTAȘ

Claudiu Liviu

BOTAȘ

Nelu Stelian

BRUCHENTAL

Ioan – Andrei

BUGLEA

Bogdan Dorin

CIORTEA

Rareș Florin

DAVID

Adrian – George

DRĂGAN

Cosmin – Sabin

FECHETE

Bogdan – Alin

IGNAT

Marius Gabriel

KIESZ

George

KOPANDY

Zoltan

KISS

Istvan

LITEAN

Radu Daniel

MERCEAN

Vasile – Stelian

MORNEA

Tudor Cristian

MUREȘAN

Marian – RauL

NEMEȘ

Vasile Lucian

POPA

Denis – Florin

REVNIC

Alin Răzvan

RUS

Andrei – Nicolae

SANDU

Dumitrel

SZEKELY

Francisc

TOLOMEIU

Darius Răzvan

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top