Fotbal, Liga 4: Arieșul Mihai Viteazu a fost la un pas de a rata victoria!

Jocul din etapa a VIII-a, din liga a IV-a, dintre Arieșul Mihai Viteazu și CFR Dej, s-a disputat sâmbătă de la ora 11, pe gazonul cochetului stadion din comuna de pe malul Arieșului. După dispunerea în clasament echipa gazdă pornea favorită certă, dar situația în teren a fost cu totul alta.

Echipa oaspete, chiar dacă a ajuns mai târziu (dar în timpul prevăzut de regulament), a venit la Mihai Viteazu să-și vândă scump pielea. După ratările din poziții favorabile ale echipei gazdă, oaspeții s-au apărat grupat și au încheiat primul mitan la egalitate 0-0.

După pauză, pe fondul dominării echipei gazdă, oaspeții profită de o neatenție a defensivei și reușesc pe contraatac să deschidă scorul prin Mihai Ciurean (59), cu un șut sub transversala porții apărate de Tudor Barta. Gazdele, văzându-se conduse pe tabelă, au început lupta cu minutele rămase în joc pentru restabilirea egalității, care s-a produs în minutul 73, când George Kiesz a transformat o lovitură de la 11 m, după ce Lucian Nemeș a fost faultat în suprafața de pedeapsă.

Atacurile în valuri ale gazdelor la poarta oaspeților rămase fără rezultat pe tabela de marcaj, i-au disperat pe cei din tribună. Când cei prezenți în tribună se așteptau cel mai puțin, Lucian Nemeș a reușit golul victoriei pentru echipa gazdă după o acțiune personală. A fost o partidă plină  de suspans, datorită oarecum subestimării adversarului, știut fiind faptul că în jocul de Cupa României, desfășurat în urmă cu câteva zile, Arieșul s-a impus cu scorul de 3-0. Cu această victorie Arieșul, totalizează 16 puncte și se menține pe locul 3.

În etapa următoare, Arieșul Mihai Viteazu evoluează în deplasare pe terenul liderului Potaissa Turda, sâmbătă 31 octombrie 2015, de la ora 11.          

Arieșul Mihai Viteazu – CFR Dej  2 – 1 (0-0)

Marcatori: George Kiesz (73), Lucian Nemeș (90) / Mihai Ciurean (59)

Arieșul: Tudor Barta (cpt) – Raul Mureșan, Ionuț Florea, Nicu Oltean, Denis Popa, Robert Balint, Bogdan Boboia, George Kiesz, Alin Fechete, Lucian Nemeș, Sebastian Varga, Andrei Rus, Darius Tolomeiu. Antrenor: Dorel Mureșan.

CFR Dej: George Florea – Karoly Bereczi, Raul Prodan, Alex Todică, Mihai Mureșan, Adrian Câmpan, Vlad Mureșan, Mihai Ciurean, Alex Rișcău, Antonio Husa, Emanuel Cocis, Răzvan Bonțidean, Cristian Cociș. Antrenor: Daniel Boldor.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top