m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Liga 3: Sticla Arieșul Turda a început pregătirile pentru sezonul 2019-2020 (Video)

floris

În această dimineață a avut loc primul antrenament din noul sezon pentru fotbaliștii de la Sticla Arieșul Turda.

 

La primul antrenament au fost prezenți 16 jucători, atât de la prima echipă, cât și juniori. De asemenea, au lipsit câțiva fotbaliști, aceștia urmând să se alăture echipei pe parcursul acestei săptămâni.

Înainte de primul antrenament a fost organizată și o conferință de presă, la care au participat Gicu Tothăzan (președintele clubului) și Constantin Olariu (antrenorul echipei de seniori).

Președintele clubului, Gicu Tothăzan, a declarat: „Scopul clubului este de a duce cât mai mulți copii la fotbal. Vom depune multă muncă să îi aducem la fotbal. Vom avea și echipe de juniori republicani, nu e obligatori la liga a treia, dar vrem să ne facem structura până sus.”

De asemenea, acesta a infirmat și zvonurile apărute legate de restanțele financiare: „Nu e nimic adevărat, totul e achitat la zi.”. Acest lucru a fost confirmat și de antrenorul echipei.

Antrenorul echipei, Constantin Olariu, a declarat: „Ne dorim să rămânem la același nivel sau mai sus. Suntem în aceeași structură, cu aceeași jucători, mai puțin la doi sau trei băieți, la care încă nu le știm situația, dar vom rezolva zilele următoare. În curând vom avea toate datele legate de transferuri.”

Turdenii au confirmate cinci partide amicale: două cu Metalurgistul Cugir, două cu CS Hunedoara și o partidă cu Arieșul Mihai Viteazu. Datele exacte vor fi date publicității zilele următoare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: