nello construct

Fotbal, juniori: Progresul Călărași Gară acuză arbitrajul de la Cluj! ”Furt la nivel de județ”!

E frustrare mare după jocul disputat între Sporting Cluj-Napoca și Progresul Călărași Gară, la categoria Under 17, încheiat cu 2-1 în favoarea echipei clujene, după ce echipa din Călărași Gară a condus cu 1-0. Însă, oaspeții au acuzat maniera de arbitraj, care în cele din urmă ar fi influențat rezultatul final al jocului disputat pe baza sportivă de la Florești.

”Din păcate după 3 meciuri fără înfrângere, astăzi am pierdut în fața celor de la SPORTING CLUJ, la capătul unui meci în care am jucat foarte bine. Băieții au jucat exemplar și au dat tot ce au avut mai bun, dar din păcate greșelile de arbitraj au influențat rezultatul final, deoarece golurile primite au fost în urma unui offsaid clar și a unui penalty inventat, s-au acordat greșit.

Suntem mândrii de băieții nostrii pentru munca depusă și pentru efortul prestat și speram ca pe viitor să avem parte de arbitraje mult mai corecte. Felicitări băieților și staff-ului pentru dăruire și speram să reușim în continuare să avem evoluții cât mai bune.”, au transmis oficialii clubului.

”Vrem să fim arbitrați corect și mereu cel mai bun să câștige!”

Frustrarea a fost cu atât mai mare cu cât un club de tradiție, cum e Sporting Cluj, a avut nevoie de ajutorul arbitrilor, pentru a învinge echipa de juniori a unei comune mici, dar care are o pasiune foarte mare pentru fotbalul juvenil.

Chiar dacă pentru unii suntem o mică echipă de comună, care investește timp și pasiune în niște copii care vor să facă un sport, vrem să fim arbitrați corect și mereu cel mai bun să câștige!!!

Mereu când a fost cazul am acceptat înfrângerile și dușurile reci, dar parcă astăzi nu meritam să pierdem, deoarece băieții au dat dovadă de caracter și de luptă, în fața unei echipe cu tradiție a județului Cluj.”, au mai spus cei de la Progresul Călărași Gară.

Când un jucător de 17 ani își manifestă frustrarea, după un meci în care arbitrajul este considerat responsabil de rezultatul final, parcă nu e ok. Parcă nu asta e direcția în care trebuie să meargă fotbalul românesc, la acest nivel!

”Furt la nivel de județ. De când joc fotbal nu am văzut așa ceva! Penalty acordat greșit, intrare clară la minge și gol din offside. Arbitraj bun până la golul nostru de 1-0, cu 20 de minute înainte de final. După aceea, am fost furați pe față!”, acuză și căpitanul echipei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: