marian morar
m install
nello construct

Fotbal, juniori: Echipele clubului Sticla Arieșul Turda au încheiat jocurile oficiale din acest an

zamblau eugen
floris

Toate echipele clubului Sticla Arieșul Turda au încheiat competițiile oficiale la care sunt înscrise, respectiv turul campionatului 2015-2016, plus încă o etapă din retur. Ultimele rezultate (prima etapă a returului): Unirea Jucu – Sticla Arieșul Turda 2-3 (juniori C, loc 4), Juniorul Cluj – Sticla Arieșul Turda 1-1 (juniori D, loc 7), Luceafărul Cluj – Sticla Arieșul Turda 1-6 (juniori E, loc 1).

”În comparație cu celelalte echipe din Turda, diferența este foarte mare. La juniori D, Sinai Turda ocupă locul 11, la juniori E ocupă locul 13, iar Potaissa Turda la juniori E ocupă locul 11.

Un lucru foarte important este acela că echipele noastre joacă la categorii mai mari de vârstă (majoritatea copiilor noștri sunt cu un an sau doi mai mici decât ceilalți copii cu care joacă)”, a menționat Adrian Șomlea, oficial al clubului.

În perioada 12-13 decembrie 2015, clubul turdean  va participa la Odorheiu Secuiesc la un turneu, cu grupele 2008 și 2009. Ca o noutate, la club s-a format o grupă nouă, formată din 16 copii născuți în anii 2010-2011.

”Suntem singurul club de fotbal din Turda care are înscrise echipe la toate categoriile de vârstă, organizate de AJF și singurul club din Turda care are aproximativ 100 de copii înscriși.

Cu toate că anul acesta a fost foarte greu, am reușit împreună să păstrăm aceeași linie și acum la final suntem mândri de ce am realizat împreună cu toți cei implicați: copii, părinți, antrenori, conducere, sponsori.

În același timp, vrem să mulțumim ”prietenilor” care au grijă să spună că suntem club privat, că luăm cotizații, dar noi niciodată nu am negat acest lucru. Diferența este că noi facem treabă, cât despre privat nu are rost să discutăm că ne pierdem în detalii.

Mă asociez eu cu Primăria, toți copiii rămân la Turda și în câțiva ani Turda va avea echipe puternice cu care să ne mândrim.

O propunere care trebuie luată în seamă, dacă se vrea cu adevărat ceva, dacă nu, ne descurcăm singuri”, a mai spus Adrian Șomlea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: