Fotbal, juniori: După 6 etape, poziţii bune pentru juniorii de la Sport Line

foto_092013_sportline-juniori-etapa2

După 6 etape disputate în campionatele judeţene de juniori, tinerii fotbalişti de la Sport Line Turda se clasează pe poziţii bune, în special la juniori C şi D, primii fiind pe locul 1, iar juniorii D pe locul 2.

În acest week-end, juniorii C de la Sport Line, antrenaţi de Marcel Tothăzan, au reuşit a şasea victorie consecutivă, din tot atâtea posibile, pe terenul celor de la ISCT 1921 Câmpia Turzii. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Rusu Andrei, în repriza secundă.

Lotul celor de la Sport Line: Morea, Tothăzan, Curta, Paşca, Herţeg, Beko, Indreica, Rus, Roth, Porim, Rusu A, Adam, Scurtu, Popa, Rus A, Săvan.

La juniorii D, Sport Line Turda a învins cu 3-1 (1-1) pe Ardealul Cluj Napoca şi a urcat pe poziţia a doua în clasament. Golurile formaţiei turdene au fost reuşite de Busuioc (2) şi Marian.

Lotul utilizat de antrenorul Viorel Pintilie a fost următorul: Mihăşan, Pârv, Bar, Nan, reteghi, Sâmboan, Baciu, Scurtu, Dioşan, Busuioc, Costea, Şerban, Moldovan, Marian, Mârzan.

La juniori E, micuţii de la Sport Line Turda au cedat cu 0-2 (0-2) la echipa de pe primul loc, CFR Cluj.

Antrenorii Adrian Şomlea şi Viorel Pintilie au folosit următorul lot: Belea, Cenan, Mihăşan, Morovan, Jişa, Fleşer, Moraru, Blenyesi, Paing, Gheob, Otvos, Patras, Suto. După acest rezultat, Sport Line Turda este pe locul 4 în campionatul de juniori E.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top