Fotbal, juniori D: Arieșul Mihai Viteazu învinge ISCT 1921 Câmpia Turzii!

foto_102015_ariesulmv-isct-01

Duminică de la ora 16.00, stadionul din Mihai Viteazu a găzduit jocul de fotbal dintre echipele de juniori D ale cluburilor Arieșul din localitate și Industria Sârmei 1921 din Câmpia Turzii. Această partidă a contat pentru etapa a 6-a a turului, seria D 2. Înaintea acestui joc, gazdele ocupau locul 8 cu 4 puncte, iar echipa vizitatoare poziția a 7-a, cu 9 puncte.

După cum s-a preconizat, a fost un joc foarte viu disputat, cu faze electrizante la ambele porți, așa cu îi stă bine unui derby, chiar și la această categorie de vârstă. Mai pragmatici au fost jucătorii echipei gazdă, care au reușit unicul gol al partidei în prima parte a întâlnirii prin Tudor Cioica Man, în urma executării unei lovituri libere de la circa 20 de metri.

Pe parcursul jocului, elevii lui Francisc Szekely au mai ratat câteva oportunități care se puteau solda cu gol, numai că Alex Palea, Tamas Dengyel, Cătălin Bucea, Octavian Cîrgea, Sebastian Curșeu, nu au găsit spațiul de țintă advers. Și oaspeții din Câmpia Turzii au avut câteva oportunități, dar David Roman, apărătorul buturilor echipei gazdă, a reușit să se opună înscrierii golului.

Arieșul Mihai Viteazu – ISCT 1921 Câmpia Turzii 1-0 (1-0)

Marcator: Tudor Cioica Man  

Feri Szekely a avut la dispoziție următorul lot de jucători: David Roman și Rareș Mârzan portari – Claudiu Barducz (cpt), Cătălin Curșeu, Tamas Dengyel, Octavian Cîrgea, Sebastian Curșeu, Tudor Cioica Man, Alex Palea, Flaviu Trîncă, Bogdan Popa, Mihai Lombrea, Cătălin Tolomeiu, Alessandro Pastocchi, Rareș Igna, Cătălin Bucea și Lorant Baratosi.   

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top