Fotbal, juniori D: Arieșul Mihai Viteazu a făcut scor în jocul cu Sinai Turda

foto_102015_ariesulmv-sinai-01

Jocul dintre AS CS Sinai Turda și Arieșul Mihai Viteazu, din etapa a VII-a, la categoria juniori D, s-a disputat vineri 23 octombrie 2015, de la ora 17, pe fostul teren CFR din Complexul Sportiv Poiana. Prima parte a fost  mai echilibrată, dar cu toate acestea elevii lui Francisc  Szekely au reușit să înscrie de două ori prin Tavi Cîrgea și Cătălin Curșeu, scor care a fost înregistrat la pauza dintre cele două reprize.  După pauză, în garniturile de start ale celor două formații s-au produs modificări, fond pe care echipa din Mihai Viteazu, mai pragmatică, a reușit să înscrie încă de șase ori în poarta gazdelor prin: Tavi Cîrgea (2), Tudor Cioica Man (2), Alex Palea și Cătălin Curșeu – câte un gol.

AS CS SINAI Turda – CS  ARIEȘUL Mihai  Viteazu  0 – 8 (0-2)

Marcatori: Tavi Cârgea (3), Tudor Cioica Man (2), Cătălin Curșeu (2), Alex Palea (1)

Arieșul: Rareș Mârzan și David Roman portari – Claudiu Barducz (cpt), Cătălin Curșeu, Octavian Cîrgea, Sebastian Curșeu, Tudor Cioica Man,  Alexandru Palea, Tamas Dengyel, Cătălin Bucea, Flaviu Trîncă, Bogdan Popa,  Rareș Igna și Alexandru Cirebea. Antrenor: Szekely  Francisc.

În etapa a 8-a, Arieșul se deplasează la Cluj, unde la sfârșitul săptămânii viitoare va susține un  examen greu pe terenul din baza Unirea în compania celor de la AS Școala de Fotbal Liviu Antal. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top