nello construct

Fotbal: Evoluție bună a echipelor de juniori de la Progresul Călărași Gară, în meciurile din etapa a cincea din campionat!

În etapa a V-a din Campionatul Județean de Fotbal Juniori Cluj, echipele clubului AFCS Progresul Călărași Gară, au avut o evoluție bună, acestea reușind să obțină o victorie, un egal și au pierdut într-o partidă.

Grupa U9 de la Progresul Călărași Gară a evoluat pe teren propriu cu Sticla Arieșul Turda, iar la capătul unui meci foarte echilibrat a terminat la egalitate, scor 2-2.

A urmat meciul formației de la grupa U11 cu cei de la ACS Vasile Moga Apahida, un meci controlat in totalitate de echipa din Călărași Gară, care în final s-a impus cu scorul de 8-2.

În fine ultimul meci jucat în această etapă de juniorii de la Progresul Călărași Gară, a fost cel cu Sporting Cluj-Napoca la categoria U17, care s-a disputat la Florești. După trei partide fără înfrângere, echipa din Călărași Gară a pierdut cu scorul se 1-2. La finalul meciului oficialii clubului din Călărași Gară au acuzat vehement maniera de arbitraj de care a avut parte echipa AFCS Progresul.

Citește și: Fotbal, juniori: Progresul Călărași Gară acuză arbitrajul de la Cluj! ”Furt la nivel de județ”!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: