Fotbal, Cupa României: Potaissa Turda se califică după un meci dificil

foto_102015_potaissa-feleacu

Potaissa Turda a reuşit în această după-masă să se califice în turul următor al Cupei României, după o victorie în faţa celor de la AS Feleacu, scor 8-2, după prelungiri. După cele 90 de minute regulamentare, scorul a fost egal 2-2!

Elevii antrenaţi de Dorin Suciu, au ratat prima ocazie a partidei prin Silaghi, în minutul 11. AS Feleacu a deschis scorul în minutul 22, prin Danciu, după un penalty obţinut de Neamţ. Până la pauză Potaissa a dominat, fără să aibă mari ocazii.

Repriza a doua a început perfect pentru turdeni, care au egalat în minutul 47 prin David. În minutul 53, gazdele au trecut la conducere, după un penalty, contestat vehement de fotbaliştii echipei oaspete. În minutul 61, Feleacu a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Pop, pentru injurii aduse arbitrului. Oaspeţii au reuşit egalarea în minutul 77, după ce Burz a marcat cu capul după o centrare din corner. Până la finalul celor 90 de minute, gazdele au ratat în mai multe rânduri victoria.

Prelungirile au fost perfecte pentru gazde, care au marcat de patru ori până la pauză şi încă de două ori în repriza a doua.

Potaissa Turda – AS Feleacu 8-2 după prelungiri (David ’47, ’53, ’93, ’95, Tot ‘104, ‘107, Silaghi ‘113, Rusu ‘100 autogol / Danciu ’22, Burz ’77)

Potaissa Turda: Lakătuş – Nicoară (Papalan ’83), Tornay, Szakacs, Tothăzan (David ’45), Lakătuş Gh. (Pârjol ‘108), Tot, Silaghi, Savu, Hidişan, Soporan.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top