m install
nello construct

Fotbal: Arieșul Mihai Viteazu a pierdut partida amicală de la Ocna Mureș

floris

Arieșul Mihai Viteazu a pierdut în această dimineață, scor 4-1, în fața celor de la Soda Ocna Mureș, într-o partidă amicală ce s-a desfășurat pe terenul echipei din liga a patra, zona Mureș.

 

Partida s-a desfășurat pe o căldură sufocantă, care a afectat și evoluția celor două echipe. Gazdele au reușit să marcheze în minutele 34 și 40, profitând de două erori din defensiva oaspeților. Arieșul a reușit să reducă din diferență înainte de pauză, prin golul marcat de Varga.

Partea a doua a început cu ratarea lui Varga, care a trimis balonul cu capul, peste poarta gazdelor. Soda a reușit să mai marcheze de două ori până la final, stabilind astfel scorul partidei, 4-1. Un lucru inedit este faptul că partida a fost arbitrată de fostul arbitru internațional, deținător al ecusonului FIFA, Sorin Corpodean, care în prezent ocupă funcția de președinte al echipe din Ocna Mureș. De altfel, gazdele de astăzi, au ca obiectiv promovarea în liga a treia la finele acestui sezon.

Seria amicalelor pentru echipa din Mihai Viteazu continuă miercuri, când Arieșul primește vizita celor de la CFR 2, într-o partidă care va începe la ora 19.

Soda Ocna Mureș – Arieșul Mihai Viteazu 4-1 (Domșa, Kiss, Cociș, Moise / Varga)

Soda Ocna Mureș: Țiboc – Rațiu, Ivașcu, Juncan, Iozsa, Csegoldi, Olar, Domșa, Vaidasigan, Kiss, Cociș. Au mai intrat: Bălțat – Moise, Guț, Pereat, Gașpar, Brie și Maier. Antrenor : Ovidiu Maier.

Arieșul Mihai Viteazu: Biliga – Boboia, C. Botaș, Buglea, D. Tolomeiu, C. Crișan, Macula, Hidișan, Moldovan, Varga, Rus. Au mai jucat: Litean – Giurgiu, Râșteiu, Andre, Berde, Fl. Crișan. Antrenor Lucian Roșu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: