m install
nello construct

Fotbal: Arieșul Mihai Viteazu a pierdut amicalul cu Soda Ocna Mureș

floris

Arieșul Mihai Viteazu a pierdut partida amicală disputată astăzi, contra celor de la Soda Ocna Mureș, scor 0-1.

Partida s-a desfășurat pe terenul din Plăiești, comuna Moldovenești, condițiile de joc fiind extrem de dificile, terenul fiind înghețat. După un joc fără prea multe ocazii la cele două porți, Soda a reușit să deschidă scorul în minutul 72, prin Gabor, care a executat perfect o lovitură liberă. Acesta a fost și singurul gol marcat, echipa oaspete reușind revanșa, după ce în partida de săptămâna trecut, Arieșul s-a impus, scor 4-0.

Echipa din Mihai Viteazu va evolua în prima etapă a returului, în deplasare, contra celor de la Someșul Gilău. Returul ligii a patra, zona Cluj, este programat să înceapă la sfârșitul lunii februarie.

După partida de astăzi, antrenorul Arieșului, Lucian Roșu, a declarat: „A fost un joc bun de verificare, sunt mulțumit de evoluția băieților. Singura nemulțumire este accidentarea lui Mihai Hidișan, dar sper să nu fie ceva grav. Golul l-am luat dintr-o greșeală colectivă și nu pot acuza pe cineva anume. Jocul echipei curge din ce în ce mai bine, iar achizițiile făcute ne dau speranțe să urcăm în retur în clasament.”

Arieșul Mihai Viteazu – Soda Ocna Mureș 0-1 (Gabor 72)

Arieșul Mihai Viteazu: Ghip – Tolomeiu, Mărginean, Buglea, Siecoban, Ignat, Hidișan, Crișan, Linca, Pop, Sadaguschi. Au mai evoluat: Luca, Moldovan, Perde și Boboia.

Soda Ocna Mureș: Tiboc – Vaidasigan, Ivașcu, Rațiu, Onișor, Kiss, Gabor, Cristea, Olariu, Nemeș, Cociș. Au mai intrat: Miclea, Piroșca.

Următoarea partidă amicală a celor de la Arieșul, va avea loc săptămâna viitoare, de la ora 12, în deplasare, contra celor de la Fortuna Lunca Mureș.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: