nello construct

Fotbal American: Înfrângere pentru Cluj Crusaders la Mureș

Cluj Crusaders a pierdut astăzi, scor 21-30, pe terenul celor de la Mureș Monsters, în prima etapă a Campionatului Național de Fotbal American.

Reprezentanții clubului clujean au detaliat modul în care s-a desfășurat partida:

„Meciul a debutat cu un kick din partea mureșenilor. Return-ul a fost bun și începem prima serie de atacuri din jumătatea celor de la Monsters.

Monsters se apără bine. Trec în atac și reușesc o pasă lungă și inspirată care-l găsește pe numărul 3 în endzone-ul nostru (0-6). Defensiva noastră se apără atent, și conversia de două puncte nu este reușită, grație unui tackle în forță din partea lui Cozmin Popa #91.

Al doilea return clujean se oprește în jumătatea noastră, dar, după o serie bună de run-uri, băieții noștri duc mingea în terenul advers. Spre finalul play-ului, Daniel Lațebla (#11) șutează un punt bun și plasează mingea la aproximativ 15 yarzi de endzone. Mureș Monsters ies din acea zonă periculoasă. După o succesiune de atacuri, ajung până spre linia noastră de 20 de yarzi, unde îi găsește și finalul sfertului întâi.

Cluj Crusaders-Mureș Monsters 0-6

Aflați într-o situație favorabilă, cei de la Monsters fructifică avantajul și marchează un nou touchdown (0-12). Defensiva clujeană arată din nou concentrare și îi împiedică pe mureșeni să facă un run pe mijloc, ce le-ar fi adus încă 2 puncte.

Sfertul al doilea aduce și o nefericită accidentare pentru Vlad Piso #26 din echipa noastră. Seria nefastă nu se oprește aici. La scurt timp după, Mureș Monsters au un run bun în urma căruia marchează din nou (0-18). Și de această dată defensiva clujeană împiedică conversia. Cozmin Popa #91 este iar prezent la datorie și blochează pasa mureșenilor.

Urmează un return foarte bun al echipei noastre. Florin Oltean #21 reușește să ducă mingea până spre linia de 20 de yarzi a mureșenilor. Seria bună continuă și mingea ajunge aproape de endzone-ul celor de la Monsters. Atacurile presante dau rezultat și defensiva mureșană se găsește descoperită. Tânărul nostru quarterback, Denis Filaton #16, îl găsește liber pe Daniel Totolici #23 în endzone. TOUCHDOUWN Crusaders! (6-18) Ofensiva clujeană simte momentul bun și László Tamás (Dédics) #27 șutează mingea printre buturi pentru încă un punct (7-18). Acesta rămâne și scorul celui de-al doilea sfert și, implicit, scorul la pauză.

Cluj Crusaders-Mureș Monsters 7-18

Începutul sfertului trei îi surprinde pe Monsters atacând din zona liniei de 30 de yarzi, după un kick bun al echipei noastre. Defenisva ține piept cu succes atacurilor și centrul nostru, Barna Kakucs #77, are primul snap din a doua repriză în jurul liniei de 40 de yarzi, în terenul mureșenilor. Urmează momente bune noi și ne apropiem de linia de 10 yarzi. Din păcate, nu reușim să marcăm pentru că Mureș Monsters dau dovadă de prezență de spirit și reușesc o intercepție în propriul endzone.

Monsters atacă din propria jumătate și, după un moment de neatenție al defensivei noastre, numărul 10 de la Monsters primește o pasă, scapă pe partea stângă și marchează un touchdown (7-24). De această dată adversarii din Mureș se pregătesc să realizeze conversia prin intermediul unui șut printre buturi, dar, din nou, defensiva noastră se opune cu succes. Echipa din Mureș simte momentul bun, reușește să țină piept ofensivei noastre și se apropie de endzone-ul nostru o dată ce trece în atac. Majorează avantajul cu un power run pe mijloc (7-30).  Monsters încearcă o conversie de două puncte, dar pasa este una imprecisă și ne apărăm bine și de această dată. Sfârșitul sfertului trei ne găsește în atac.

Cluj Crusaders-Mureș Monsters 7-30

În prima parte a sfertului al patrulea avem mai multe run-uri care ne apropie de endzone-ul advers. Totuși, punctele vin în urma unei pase lungi foarte bune, aruncată de Denis Filaton #16 de la 40 de yarzi. Dan Crâsnic #93 este atent la primire și recepționează mingea cu succes în endzone. TOUCHDOUWN Crusaders! (13-30). Din păcate, conversia nu este reușită. Faza aproape s-a repetat câteva minute mai târziu după o pasă similară ce a fost aproape de a fi prinsă în endzone-ul celor de la Monsters.

Momentele bune ale echipei ajung totuși să se reflecte în rezultat, Denis Filaton #16 trimite o pasă inspirată de la 20 de yarzi, iar Marian Mikacs o recepționează în endzone. TOUCHDOUWN Crusaders! (19-30) Ofensiva continuă parcursul bun și reușește și o conversie de 2 puncte, după o nouă pasă prinsă de Marian Mikacs în endzone-ul celor de la Monsters. (21-30)

Sfârșitul ultimului sfert a fost unul echilibrat dar niciuna dintre echipe nu a mai reușit să modifice ceva pe tabela de scor.

Cluj Crusaders – Mureș Monsters 21-30
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: