m install
petlinii
nello construct

Fost președinte al Consiliului Județean Cluj, condamnat la închisoare, pentru că și-a falsificat diploma!

floris

Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, a fost condamnat la închisoare, fiind acuzat că s-a folosit de o diplomă falsă pentru a obține diverse posturi, pe linie politică, inclusiv cel de președinte al Consiliului Județean!

 

”Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, a fost condamnat astăzi la închisoare cu suspendare pentru că ar fi folosit o diplomă falsă în scopul de a obține venituri de la diverse instituții. Instanța de fond, Judecătoria Cluj-Napoca, a decis să-l condamne pe acesta la 1 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare”, menționează Ziar de Cluj.

„Voi ataca decizia.

Nu cred in justiție și tribunale, judecatori, procurori mai ales dupa mizeriile facute de catre ei, dovedite in ultima vreme. Perceptia juridică nu este identică cu realitatea. Nu exista nici o legatura intre mine si falsificator. Nu exista falsificatorul si nu exista nici urmă de vreo dovada clară ca eu, cu buna știința, am folosit o diploma falsa. 

Lui Dumnezeu nu-i plac caldiceii adica cei care sunt nici calzi, nici reci. Aceasta decizie este o decizie caldicea. Putea sa fie si mai buna, si mai rea. Domnul judecator nu a suparat nici pe judecatori si nici pe cei care m-au executat politic, dar a crezut ca nu ma supara nici pe mine. A dat asa o decizie personală de mijloc. A iesit dansul cel mai bine din toate. Astăzi imi pare rau ca am fost corect. Se pare ca adevarul, dreptatea si judecata nu trebuie să o căutam la oameni si in Instanțe.

Multi imi spuneau, acum 3 ani jumătate, sa ard sau sa arunc diploma si sa nu o dau la expertiza.Am dat-o de buna voie, atat la expertiza, cat si la SRI, pentru a primi certificatul ORNIS. Asa nu aveau originalul si nu aveau cum si pe ce sa ma judece. Eu de buna voie, ca un bou, prost, fraier, tâmpit am vrut sa fiu corect, sa ma judec, sa-mi caut dreptatea in instanța.

Astăzi va spun ca imi pare rau mi-am pierdut bani, timp, energie si am trecut prins stres si supărări degeaba. Doctoratul lui Coldea nu “se găsește“, iar omul este liber, cu pensie buna, preda la facultate, călătorește, se întâlnește cu Timmermans. Asa trebuia sa fiu si eu: bandit si nu fraier. Dar am crezut in instanțe, judecatori si m-am inselat. 

Oricum nu deznadajduiesc si astept ajutorul Divin, iar nădejdea mi-o pun numai si numai in Dumnezeu, cat mai am cale de atac sau alte variante”, a declarat Mihai Seplecan, citat de siteul clujean.

Seplecan a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, în formă continuată (8 acte materiale; comise în perioada 01.08.2008-03.04.2013), prev. de art. 291 teza I CP 1969, cu aplic. art. 41 alin. 2 CP 1969 și art. 5 alin. 1 CP.

Odată cu condamnarea, lui Seplecan i s-a interzis dreptul de a fi ales în autorităţi publice sau în funcţii elective publice.

”Dispune desfiinţarea înscrisului intitulat „Diplomă de Licenţă” , aparent eliberată de către Universitatea „Spiru Haret” din Bucureşti pe numele Seplecan Mihai”, se arată în decizia Judecătoriei Cluj.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: