marian morar
m install
nello construct

Forța Dreptei și-a anunțat intențiile de candidaturi, la Turda și Câmpia Turzii

zamblau eugen

Forța Dreptei Cluj a anunțat, prin vocea deputatului Adrian Oros (foto), președintele organizației județene, candidații pentru alegerile locale din luna iunie a acestui an.

La Primăria Municipiului Turda, Forța Dreptei va susține candidatul USR, Ciprian Rigman și o listă comună de candidaturi pentru Consiliul Local, în baza Alianței Drepta Unită (USR-PMP-FD).

La Câmpia Turzii, candidatul pentru funcția de primar, de la Forța Dreptei, va fi Eugen Zamblău. Vă reamintim că USR Câmpia Turzii și-a anunțat candidatul la Primărie, în persoana fostului polițist Ioan Bakoș.

Pentru Consiliul Județean candidat la funcția de președinte va fi deputatul Adrian Oros, în timp ce la Primăria Cluj-Napoca va fi susținut candidatul independent Sabin Sărmaș.

Forța Dreptei Cluj va intensifica definitivarea candidaturilor și întocmirea unor liste comune USR-PMP-FD, în toate localitățile, pentru a maximiza șansele noii alianțe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2