m install
nello construct

Formația Șoimii Câmpia Turzii/CSS Viitorul Cluj termină în careul de ași la Turneul Final U14 2023 – Trofeul Pentalog!

floris

Formația U14 de la Șoimii Câmpia Turzii/CSS Viitorul Cluj a reușit un rezultat foarte bun și neașteptat la Turneul Final U14 2023 – Trofeul Pentalog de la Cluj-Napoca, acolo unde s-a clasat pe locul patru.

În prima zi a competiției, echipa Șoimii Câmpia Turzii/CSS Viitorul Cluj a obținut o victorie cu Vulturul Negru Oradea, iar în urma acestui rezultat a câștigat grupa în care a fost repartizată și s-a calificat în semifinalele turneului.

Din păcate, în semifinală echipa din Câmpia Turzii a fost învinsă de Șoimii Dinamo București, iar în finala mică a cedat în fața celor de la Steaua București, dar totuși rămâne cu satisfacția că a terminat im careul de ași.

”Cu aceasta generație 2009-2010, de când am luat-o de la categoria U8, am avut rezultate frumoase și mari satisfactii: anul 2016 vicecampioni naționali, anul 2017 campioni naționali, în anul 2019 cu aceeași generație după mare luptă la cele 4 turnee naționale am obținut locul 4 pe țară la categoria U10. Iata că în acest weekend, cu o altă echipă, dar la aceeași generație, am jucat o finală mică, cu o parte din jucători accidentați, am încercat să facem o figură frumoasă in cele două meciuri pe care le-am jucat.

Eu personal sunt foarte mulțumit de ce am reușit la acest turneu, și nici nu mă așteptam. Cu această ocazie, îmi felicit jucătorii care au participat la acest turneu final, baieți și fete, mă bucur că nu au fost accidentări grave și în ultimul rând că am obținut un rezultat bun la acest turneu. În următoarea perioadă noi continuăm cu antrenamentele, deoarece trebuie să pregătim turneul de la Timișoara din data de 26 August. La acest turneu vreau să participăm cu toți sportivii care participă la activitatea rugbystică”, ne-a declarat antrenorul Valentin Fetiță!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: