nello construct

Fondatorul clinicii Prevent: ”Adresabilitatea în mediul privat a fost ceva mai mare acum pentru că oamenii s-au ferit de spitalele mari”

20210305 125905

Clinica Prevent, specializată în domeniul cardiologiei, care a deschis recent o clinică de acest gen și la Turda, se bucură de o adresabilitate mai mare în perioada pandemiei, când oamenii evită să se adreseze spitalelor, unde este aglomerație.

„Economic, 2020 a fost un an bun. În primele două luni ale anului 2021 avem o creştere de 94% faţă de primele luni din 2020. Tot anul 2020 faţă de 2019 l-am încheiat cu 112% creştere, chiar dacă am avut şase săptămâni de lockdown. Adresabilitatea în mediul privat a fost ceva mai mare acum pentru că oamenii s-au ferit de spitalele mari“, a spus Andrei Ciucă. fondatorul clinicii, citat de ZF.ro.

Clinica Prevent de la Turda s-a deschis începând cu data de 10 martie 2021. Dotată cu aparatură de ultimă generație, noua clinică își propune să se adreseze pacienților din zona Turzii, dar și de pe valea Arieșului.

Investiție a soților Andrei și Ioana Ciucă, ambii medici, care au deschis prima clinică de acest gen la Alba Iulia, clinica Prevent de la Turda este situată pe strada Libertății nr. 9, la artera principală, în vecinătatea sensului giratoriu de la intersecția străzilor Libertății cu Dr. Ioan Rațiu.

Cele mai moderne dotări, îmbinate cu dedicarea, profesionalismul, cunoștințele și respectul medicilor care oferă pacienților servicii de cardiologie comparative cu cele din Vest, sunt ingredientele pe care mizează cei doi medici antreprenori.

”De astăzi ne bucurăm că avem deschisă la Turda noua clinică. Ne bucurăm și de prezența doamnei doctor Erika Jenei aici la Turda, care o să fie omul nostru permanent. Echipa este mai mare, vor fi 6 medici cardiologi, dar doamna doctor va fi aici zi de zi, ceilalți vor veni pe măsura adresabilității. O să avem cardiolog cu ultraspecializare pediatrică, pentru pacienții cei mici, o să avem care sunt specializați în doplere, aritmologie, o să avem de tot felul, dar doamna doctor va fi aici toată ziua pentru pacienți, așa că pacienții care vor vrea să vină, să știe că au medicul lor cardiolog, care e aici zi de zi, cred că o să se bucure”, a spus fondatorul Prevent, medicul Andrei Ciucă.

Pentru cei interesați, numărul pentru contact este 0746.447.268.

Citește și:

S-a inaugurat clinica de cardiologie Prevent, la Turda! (VIDEO)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: