nello construct

Focuri de artificii organizate în Turda și Câmpia Turzii, de Anul Nou! (VIDEO)

Municipalitățile din Turda și Câmpia Turzii au organizat focuri de artificii în noaprea de Revelion, la miezul nopții. La Câmpia Turzii, artificiile au luminat cerul în zona parcului central ”Ionel Floașiu”, loc de întâlnire al celor care vor să-și transmită urările de Anul Nou în aer liber.

La Turda, au fost organizate focuri de artificii în două locații, atât în centrul localității, pe platoul din fața Primăriei Turda, cât și în zona Oprișani, în Parcul Teilor.

La miezul nopții, termometrul arăta circa -17 grade Celsius, dar cu toate acestea mulți turdeni au ieșit în stradă, pentru a întâmpina Noul An în aer liber, urându-și unii altora un 2015 plin de bucurii și închinând un pahar de șampanie.

La Cluju Napoca, circa 10.000 de persoane au sărbătorit trecerea în noul an în aer liber, alături de primarul Emil Boc, cu ocazia unui concert organizat chiar în noaptea de Revelion. Clujenii au sărbătorit trecerea în 2015, an în care Clujul a fost desemnat capitala europeană a tineretului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: