nello construct

Focuri de armă la Turda: hoţii au agresat agenţii de pază, s-a utilizat armamentul din dotare!

Aseară la Turda poliţia a fost alertată de paznicul unei societăţi comerciale privind un incident care devine tot mai frecvent – furtul de fier vechi şi bunuri materiale.

În jurul orei 20,15 un grup de cinci persoane au distrus o parte din gardul împrejmuitor al unei societăţi comerciale de la raza municipiului Turda situată pe strada Nicolae Teclu.

Un echipaj de la firma de pază aflat în relaţie contractuală cu societatea, a sosit în scurt timp la faţa locului, dar a fost agresat de hoţi.

"Au început să arunce cu pietre asupra agenţilor, pentru a opri comportamentul violent al acestora s-au tras focuri de armă în plan vertical, de avertisment… în urma incidentului nu au fost victime. În continuare poliţiştii efectuează cercetării pentru identificarea persoanelor suspecte de distrugere, prejudiciul creat fiind de 100 lei" declară Gina Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Incidentele de acest fel nu mai contenesc la Turda, recent pe strada Armata Roşie o societate a "beneficiat" de acelaşi tratament, patru camioane au fost dezmembrate, hoţii nu au fost încă identificaţi!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: