nello construct

Firma turdeană care distribuie cornuri elevilor, implicată într-un nou scandal! S-au găsit fire de material textil în cornuri!

Firma turdeană Farkas Trans SRL, care distribuie cornuri elevilor în mai multe judeţe, iar anul trecut a distribuit inclusiv mere, este implicată într-un nou scandal, după ce TurdaNews v-a prezentat şi alte scandaluri privind produsele neconforme livrate elevilor, finalizate inclusiv cu amenzi!

De data aceasta, este vorba de Primăria sectorului 2 Bucureşti, care s-a sesizat după ce în cornurile distribuite de societatea Farkas Trans SRL din Turda au fost găsite… materiale textile!  "În cornuri au fost găsite fire de material textil, condiţiile de ambalare fiind improprii", au declarat, joi, pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Primăriei Sectorului.

Lotul de cornuri a fost retras şi a fost dus la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, în vederea unor examinări în laborator, după ce s-au găsit diverse "corpuri străine" în cornurile pe care trebuiau să le mănânce copiii de la Grădiniţa numărul 7.

"Îmi pare rău pentru cele întâmplate, şi noi ne-am speriat când am auzit. Contractul de livrare corn a fost sistat de Primăria sectorului 2. Nu a reziliat, până ce vin rezultatele de la laborator pentru ceea ce s-a găsit în corn. Noi am verificat şi este vorba despre puf provenit de pe banda de pânză, de rulare, pe care se transportă aluatul pentru cornuri. Apariţia acestui puf se datorează faptului că toate utilajele sunt noi, achiziţionate recent. În ceea ce priveşte problemele constatate cu ambalarea cornurilor şi acestea se datorează tot utilajelor noi, insuficient reglate, care taie pungile în care sunt puse cornurile", a motivatdirectorul general al societăţii turdene, Marinel Pop, pentru mass media.

Cei de la Primăria sectorului 2 vor să facă demersurile necesare pentru ca Farkas Trans SRL să nu mai poată participa la licitaţii, pentru distribuirea produselor pentru copii! TurdaNews a sesizat în repetate rânduri că producătorul turdean a fost amendat pentru distribuirea unor produse neconforme, având probleme în mai multe judeţe. În mod ciudat, societatea câştigă contracte cu Statul pe bandă rulantă.

Citeşte alte articole apărute pe TurdaNews:

Strategie împotriva neregulilor din programul "Cornul": a băgat "pe felie" o altă societate!

Şmecheria cu "ofertantul câştigător": firmele se schimbă, patronul rămâne acelaşi!

Firma turdeană Farkas Trans SRL, amendată cu 30.000 de lei pentru că a dus mere îngheţate copiilor!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: