Firma turdeană Bamm Impex livrează „cornul şi laptele” în Sibiu

nello construct

Societatea Bamm Impex a câştigat mai multe licitaţii în ultima vreme, pentru livrarea alimentelor din cadrul programului „Cornul şi laptele”, destinat elevilor. Însă, faptul că au avut unele probleme în sudul ţării, anul trecut, nu le aduce lucruri bune.

Oficialii din judeţul Sibiu, unde Bamm Impex a câştigat licitaţia de livrare a cornului şi a laptelui pentru elevi, au declarat că sunt cu ochii pe firma turdeană care trebuie să distribuie alimentele pentru 44.000 de elevi de la nivelul judeţului. Preşedintele Consiliului Judeţean, Martin Bottesch, a anunţat că va fi monitotrizată modalitatea şi frecvenţa cu care vor fi distribuite alimentele.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: