nello construct

Fetele de la „Ally Dance” Câmpia Turzii, pe podium la Movement Fest România

Tinerele dansatoare de la „Ally Dance” Clubul Copiilor Câmpia Turzii s-au întors recent de la Bistrița unde au participat la Movement Fest România Internațional Dance Competition, alături de echipe din 23 de orașe din țară și străinătate.

Fetele au reprezentat cu cinste orașul și au reușit să obțină rezultate formidabile, astfel: 6 locuri 3 cu echipele „Baby Dolls”, „Sweet Dolls”, „Diamond Dolls” și „Star Girls”. 2 locuri 3 la individual obținute de Sara Deneș la Lyric, Orga Carla și Ilinca Bozdog la MTV.

Au urmat 2 locuri II la echipa „Star Girls” majorete și un minunat dans liric despărțit de câteva sutimi de locu 1 al Alexiei Oțel, iar cireașa de pe tort au fost Majoretele „Dream Girls” care au obținut locul 1 și trofeul „Best Formatie” al concursului.

„Totodată juriul a acordat  Clubului un Voucher cu o tabără în Bulgaria la Nesebar in iulie 2024 cu o reducere de 25% .

Acest concurs a fost conceput pt.a face o diferență clară între participanți,notarea a fost la sânge,iar jurații de talie internațională au avut nevoie de timp extra pt.o jurizare corectă.

A fost o zi încărcată,plină de energie,voie bună cu o organizare și prezentare la înălțime,mulțumim tuturor🙏felicitări👏👏fetelor ați fost la înălțime suntem tare mândre de voi,felicitări👏părinților care au fost trup si suflet alaturi.Bistrița cu siguranță mai revenim!”, transmit reprezentanții „Ally Dance”.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: