marian morar
m install
nello construct

Festivalul Meseriilor, la Vivo! Cluj

zamblau eugen

Tu mai știi ce răspundeai când te întreba cineva ce vrei să te faci când vei fi mare?  E momentul să duci întrebarea mai departe, către cei mai mici din familie și să le oferi mai multe informații și experiențe din universul meseriilor. Pentru că, cum altfel vor descoperi ce vor să se facă când vor fi mari, dacă nu prin joacă și activități interesante?

Vă invităm pe 8, 15 și 22 octombrie la Festivalul Meseriilor, un univers de activități distractive și educative pentru cei mici, în care vor descoperi lumea și vor experimenta meserii din domenii diferite.

Dedicăm prima duminică, 8 octombrie, astronauților și ne testăm imaginația și abilitățile realizând nave spațiale și rachete, iar mai apoi explorăm Pământul într-o călătorie spațială VR fascinantă.

Pe 15 octombrie facem loc experimentelor științifice și invităm la distracție toți copiii pasionați de știință. Ghidați de omul de știință, aceștia vor face slime cu sclipici și gheață instant, descoperind mai multe din secretele acestei meserii.

Încheiem seria duminicilor educative și distractive cu artă, iar pe 22 octombrie vom descoperi frumusețea meseriei de artist – pictor.

În fața unui șevalet, cei mici vor descoperi pictura cu pom pom sau tehnica pointilismului.

V-am făcut curioși? Hai la VIVO!.

Evenimentul are loc în piațeta de la intrarea nr. 2, în intervalul orar 11:00 – 15:00.

Accesul este gratuit și accesibil tuturor copiilor cu vârste între 4 și 12 ani, iar înscrierile se fac direct la eveniment.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2