marian morar
m install
nello construct

Ferma de Sanatate, prima ferma oficiala de prepelite din Turda

zamblau eugen

La Turda se gaseste la momentul actual o singura ferma de prepelite care este autorizata sanitar veterinar. Cresterea prepelitelor in mod autorizat este un domeniu de activitate relativ nou in orasul Turda, deoarce majoritatea prefera cresterea prepelitelor in gospodarii.

Pasarile crescute la aceasta ferma detin certificate de sanatate si analize facute la zi. Ferma de prepelite de la Turda intitulata "Ferma de Sanatate" apartine Ilenei Sipos si a fost infintata in luna spetembrie a anului 2011. Ferma si-a deschis afacerea cu aproximativ 20 de prepelite, iar la momentul actual detine un numar de 400 de prepelite.

"Din primavara anului urmator dorim sa oferim consultanta gratuita pentru cei care vor sa intemeieze astfel de ferme, expunandu-le toate informatiile detinute de noi si dobandite din experienta. Tot de atunci ne propunem sa oferim spre vanzare toate accesoriile pentru cresterea prepelitelor, de la custi, adapatori, hranitori, la incrediente pt prepararea furajului natural", a declarat Sorin Sipos pentru TurdaNews.

Ouale de prepelita sunt considerate un remediu natural pentru tratarea diverselor boli, iar carnea este considerata un deliciu culinar, fiind asemanata cu carnea de fazan. Pretul unei caserole cu 24 de oua costa 8 lei. Un ou de prepelita este echivalentul a cinci oua de gaina, deoarece contine de 7,5 ori mai mult fier si contine intregrul complex de vitamine A, B, D3, E, plus calciu, zinc, sulf si potasiu.

Cei care doresc sa achizitioneze oua de prepelita sau prepelite, pot suna la numarul de telefon: 0742859386 sau direct de la adresa: str. Gheorghe Baritiu nr 145.

Ferma de Sanatate doreste ca pe viitor sa ajunga la un efectiv de 1500 de prepelite. Pentru a vedea poze cu ferma si prepelitele crescute in aceasta ferma se poate accesa contul de Facebook Prepelita Turdeana.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2