Femeile din PD-L au dus Iepuraşul la copiii de la grădiniţă (video şi galerie foto)

foto_042011_pdl-femei-01

Femeile democrat-liberale din Turda au făcut azi o bucurie copiilor de la grădiniţele din Turda, care au fost prezenţi în sala festivă a gridiniţei din Micro III (Căsuţa Piticilor), unde s-au întâlnit cu Iepurica, ce le-a dat obişnuitele cadouri de Paşte.

Au fost prezente: Daniela Florea – preşedintele organizaţiei de femei a PD-L Turda, Gabriela Sonescu, Elena Băginean, Ramona Bătinaş, Niculina Miron.

Copiii de la grădiniţele prezente au prezentat câte un moment artistic, presărat cu ineditele momente hazlii generate de micuţii care s-au prezentat pe scenă, în faţa unui auditoriu lşi a lui Iepurica. Emoţiile au  fost atât de mari, încât după ce iepurica a pupat pe obraz o fetiţă, aceasta s-a întors entuziasmată spre colegi ca să le spună că… "nu mă mai spăl pe faţă"!

Preşedintele organizaţiei de femei a PD-L Turda, Daniela Florea, a spus că femeile democrat-liberale au considerat că un asemenea gest, în preajma Paştelui, merită făcut, pentru că aduce bucurie copiilor. "Sperăm ca şi alţii să vă urmeze gestul", le-a transmis directoarea unei grădiniţe.

Copiii prezenţi au primit pungi cu cadouri direct de la Iepurica, pungile fiind special pregătite pentru fetiţe sau băieţi.

"Vom căuta sponsori pentru astfel de acţiuni, pentru că după cum aţi văzut reuşim să aducem o bucurie copiilor. Asta şi contează!", a mai spus Daniela Florea.

{youtube width="500" height="405"}Hk3BDlcvaE4{/youtube}

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top