marian morar
m install
nello construct

Femeie dispărută în urmă cu două zile de acasă, căutată de poliție și aparținători!

zamblau eugen

O femeie în vârstă de 38 de ani din Dej este căutată de poliție și aparținători după ce a plecat de acasă în urmă cu două zile și nu a mai revenit.

La data de 19 februarie a.c., poliția municipiului Dej a fost sesizată despre faptul că familia numitei Mihuț Mihaela-Camelia, în vârstă de 38 de ani din municipiul Dej, nu mai cunoaște informații despre aceasta, neputând fi contactată din data de 18 februarie a.c., din jurul orei 16.30, iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.65 m, greutate aproximativă 85-90 kg, păr vopsit blond, poartă ochelari de vedere.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată o geacă de culoare neagră cu glugă, o pereche de blugi de culoare albaștri și pantofi sport negri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2