spitalul municipal turda

Femeia care a acuzat decesul mamei sale în Spitalul Turda, REVINE! (ascultă MĂRTURIA ei!)

Baciu Elena, femeia care a acuzat Spitalul Turda de decesul mamei sale, în luna decembrie a anului trecut, a revenit cu unele nemulțumiri! După ce mama sa a fost internată fără COVID, după 2 săptămâni i-au transmis că ”are COVID”, iar la scurt timp i-au spus că a murit!

”Mama nu a fost la Terapie Intensivă, nu a avut nevoie de mască de oxigen… După 2 săptămâni, m-au sunat că e ”pozitivă” la COVID și au transferat-o pe secția-tampon la Infecțioase. Seara a mâncat, a vorbit, iar dimineața era moartă! Mi-au spus că nu i-au mai găsit buletinul. Nici nu mi-au dat vreun act constatator privind decesul, să știu și eu de ce a murit. Poate că era vreun protocol cu medicii, să facă experimente pe ăștia mai bătrâni… Orice îmi poate trece prin cap!”, spune femeia a cărei mamă a decedat în Spitalul Turda, în condiții cel puțin ciudate.

În decembrie 2020, Elena Baciu a povestit pentru TurdaNews cum și-a internat mama la Spitalul Turda (Interne), în 18 octombrie 2020, iar apoi pe când s-o scoată, după două săptămâni, i s-a transmis că este infectată, având COVID. I-au spus că ”n-au avut ce face”, că deja COVID-ul e peste tot și nu au nicio vină că l-a contactat în Spital.

Era duminică, 1 noiembrie 2020.

Apoi, luni dimineața, au dus-o pe secția de Contagioase. Iar miercuri dimineața i-au transmis că… a murit! I-a mai văzut doar sicriul, pentru că pe mama ei nu o mai văzuse de la internare, că nu i s-a permis.

Citește și:

A intrat cu test negativ în Spitalul Turda și a ieșit în sicriu, moartă de COVID! Mărturie terifiantă!

Ulterior, managerul Spitalului Turda, Ovidiu Stănilă, a venit cu unele precizări.

Bolnavii internați în Spitalul Municipal Turda sunt testați pentru COVID-19, izolați până la sosirea rezultatului negativ și apoi internați distanțați în saloane. Testul COVID se pozitivează la 2-3 zile de la momentul contactului cu persoana infectată, timp în care bolnavul este infecțios, dar poate fi asimptomatic. Probabil așa s-a produs infectarea bolnavei Baciu Ileana.

Fiind o persoană vârstnică cu multe comorbidități, respectiv cu patologie cardiovasculară severă, evoluția a fost din păcate rapid progresivă spre agravare. Personalul spitalului folosește mijloacele de protecție conform protocoalelor, iar spitalul dispune de materialele de protecție necesare. În ceea ce privește pierderea documentului de identitate, a fost demarată o anchetă internă pentru a se afla în ce condiții și cine este responsabil pentru acest fapt. Regretăm profund decesul bolnavei și transmitem condoleanțe familiei.” a transmis Ovidiu Stănilă, managerul spitalului municipal Turda.

Citește și:

Conducerea spitalului din Turda reacționează la acuzațiile făcute de turdeanca a cărei mamă a decedat de COVID, după ce l-a contactat din unitatea medicală

”Ancheta internă” demarată nu s-a mai finalizat nicicum. Cel puțin, Baciu Elena spune că n-a mai primit nicio altă informare din partea Spitalului.

Ascultă mărturia femeii care și-a pierdut mama, în condiții destul de ciudate:

Nu este singurul deces ”ciudat” cu implicații COVID.

Nu cu mult timp în urmă, la Turda s-a produs decesul unei persoane, iar verdictul a fost ”deces COVID”. Ulterior s-a aflat că femeia de 77 de ani își făcuse ambele doze de vaccin Pfizer, a doua doză fiind făcută în urmă cu circa 2 luni.

Femeia s-a internat la Spitalul Turda în 5 aprilie 2021, cu afecțiuni respiratorii, dar nu prezenta simptome de COVID.

Conform protocolului sanitar existent în acest moment, femeia a fost declarată moartă de COVID, fiind astfel, cel mai probabil, primul caz de deces survenit după ce s-au aplicat ambele doze de vaccin Pfizer.

Cu acea ocazie, medicul care a tratat-o, Sergiu Habago, a făcut și o declarație cel puțin ”ciudată”, încercând să explice situația.

„Real Time PCR nu arata ca ai tu virus viu in tine, ci arata practic urme ale trecerii virusului, care pot sa apara, conform unor studii, pana la sase luni de la expunere”, a spus medicul Habago. Ori, asta ar însemna că un test PCR pozitiv nu înseamnă că AI COVID în acel moment, după cum a spus medicul! 

Citește și:

O femeie de 77 de ani a murit la Spitalul Turda, la două luni după ce și-a făcut rapelul cu vaccinul Pfizer! Cum a fost posibil?!

Comentarii

ULTIMELE articole: