FC Arieşul: reprezentantul Consiliului Local atacă echipa

nello construct

Săptămânalul Jurnalul de Arieş a publicat în ediţia sa de ieri unele declaraţii ale consilierului Doru Anca (foto), reprezentantul Consiliului Local în structura de conducere a clubului FC Arieşul. Sub titlul „Fotbal ilegal şi bani prădaţi”, publicaţia citată redă o declaraţie a lui Doru Anca, care a susţinut că lucrurile nu mai pot continua în acest mod la echipă.

„El spune că performanţele echipei sunt departe de obiectivele impuse de conducere şi mult mai departe de condiţiile create pentru jucători.

Doru Anca spune că la finalul turului va analiza fiecare contract, al fiecărui jucător, pentru că i se pare inadmisibil să cheltuieşti un miliard pentru hrana şi cazarea jucătorilor pentru a fi între ultimele echipe din seria a doua a ligii secunde la fotbal.

Doru Anca spune că va face ordine, atât la ONG-ul care patronează Clubul Sportiv FC Arieşul, cât şi la Societatea comercială, cu datorii de miliarde de lei.

Doru Anca ameninţă că, pentru a aduce situaţia financiară a clubului la normal, va trebui să vândă jucători. Totalul contractelor jucătorilor se ridică la 400 – 450 de mii de euro, bani asiguraţi aproape în totalitate de la bugetul local”, se precizează în articolul publicat de Jurnalul de Arieş.

 

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: